Yardım Xiaomi 15 pro akıllı saat bağlantı sorunu

relax53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kubilay
Cihazım
cc9 pro
Konular
1
Dostlar öncelikle merhaba yurt dışından Xiaomi 15 pro telefon aldım cihazın Google kurulumlarını yaptım fakat Xiaomi Smart watch 2 pro akıllı saatini bağlarken mi fitness uygulaması üzerinden upgrade Google and Gms hatası alıyordum şu anda kurulum kısmına geliyor şart ve koşulları uygulamada kabul et diyor ama şart ve koşullar karşıma çıkmadığından kabul edemiyorum ve uygulama başa dönüyor bu sayede kurulum yapamıyorum bunun bir çözümü veya yardımcı olabileceği bir arkadaş var mıdır ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Dostlar öncelikle merhaba yurt dışından Xiaomi 15 pro telefon aldım cihazın Google kurulumlarını yaptım fakat Xiaomi Smart watch 2 pro akıllı saatini bağlarken mi fitness uygulaması üzerinden upgrade Google and Gms hatası alıyordum şu anda kurulum kısmına geliyor şart ve koşulları uygulamada kabul et diyor ama şart ve koşullar karşıma çıkmadığından kabul edemiyorum ve uygulama başa dönüyor bu sayede kurulum yapamıyorum bunun bir çözümü veya yardımcı olabileceği bir arkadaş var mıdır ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim
bootloader acik ise direk xiaomi.eu kur kafan rahat olsun bende xiaomi 13 pro var eu romda cin varyanti yine google servisleri ile ilgili sorun cikartmiyor, normal china yazilim genelde google servisleri ile sorunlu

15 pro icin eu rom

relax53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kubilay
Cihazım
cc9 pro
Konular
1
Teşekkür ederim kilit açık değil ama şimdi müracaat ettim 30 gün sonra deneyeceğim sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bootloader acik ise direk xiaomi.eu kur kafan rahat olsun bende xiaomi 13 pro var eu romda cin varyanti yine google servisleri ile ilgili sorun cikartmiyor, normal china yazilim genelde google servisleri ile sorunlu

15 pro icin eu rom
Teşekkür ederim kilit açık değil ama şimdi müracaat ettim 30 gün sonra deneyeceğim sağolun

relax53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kubilay
Cihazım
cc9 pro
Konular
1
Telefon çin olduğu için boatloader kilidi açılmıyor ve kuramıyorum farklı bir çözümü varmı dir

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Telefon çin olduğu için boatloader kilidi açılmıyor ve kuramıyorum farklı bir çözümü varmı dir
knk bildigim acan servisler var ama dolar uzerinden calisiyorlar bir de her zaman olmayabiliyor bootloader acmak

relax53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kubilay
Cihazım
cc9 pro
Konular
1
knk bildigim acan servisler var ama dolar uzerinden calisiyorlar bir de her zaman olmayabiliyor bootloader acmak
Mecbur yapicaz artık başka çaresi yok gibi knk paylaşırsan çok sevinirim aceleci davranıp alarak hata yaptım sanırım

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Mecbur yapicaz artık başka çaresi yok gibi knk paylaşırsan çok sevinirim aceleci davranıp alarak hata yaptım sanırım
ncunlock var benim bildigim ama fiyati tuzlu, 75 usd,

''ld devices released before 2024.'' bence olmaz bir sorayim

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sordum knk daha olmuyormus

relax53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kubilay
Cihazım
cc9 pro
Konular
1
ncunlock var benim bildigim ama fiyati tuzlu, 75 usd,

''ld devices released before 2024.'' bence olmaz bir sorayim

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sordum knk daha olmuyormus
Cihazı Aralık ayında aldım sağ olasın kanka umarım gelir teşekkür ediyorum

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Cihazı Aralık ayında aldım sağ olasın kanka umarım gelir teşekkür ediyorum
bende bu yaz çin varyantı mi 13 pro almıştım şansıma bootloader açık gelmişti aldığımdan beri eu romdayim unlock çıksın 15 proya kur direk on numara rom

relax53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kubilay
Cihazım
cc9 pro
Konular
1
bende bu yaz çin varyantı mi 13 pro almıştım şansıma bootloader açık gelmişti aldığımdan beri eu romdayim unlock çıksın 15 proya kur direk on numara rom
Öyle yapicam knk tabi unlock çıkarsa inşallah bazı yerlerde çıkmayacak filan diyorlar bilmiyorum 😅

Üst Alt