Çözüldü Xiaomi 15 Orijinal rom yükleme

musoter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
hyperos 2.0
Telefon Modeli
Xiaomi 15
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar, Türkiye cihazı xiaomi 15 cihazım var, orjinal en son sürüm güncellemesini bootloader kilidi açmadan yükleme şansımız var mı? Ek olarak garanti gider mi? Varsa rehber bilgisi paylaşır mısınız, yardimlariniz için teşekkür ederim.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Selamlar, Türkiye cihazı xiaomi 15 cihazım var, orjinal en son sürüm güncellemesini bootloader kilidi açmadan yükleme şansımız var mı? Ek olarak garanti gider mi? Varsa rehber bilgisi paylaşır mısınız, yardimlariniz için teşekkür ederim.

Kilit açmadan farklı sürüm/roma geçiş olmaz. 2 kat fazla para verip Garantili cihaz aldığınız için sadece mevcut sürüm/rom güncellemesi alırsınız memnun kalmadığınız durumda da bir önceki sürüme/roma dönüş yapamazsınız maalesef...

Donmalar/kasmalar için yapabileceğiniz en etkili ve tek çözüm fabrika ayarlarına sıfırlamak olur ....

Oyla:

musoter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir ulke romu yada alt sürümü kurmak istemiyorum, cihazın içinden çıkan aynı romun en güncel halinde tekrar yüklemek istiyorum factory reset gibi yani. Samsung cihazlarda Odin ile en son firmware yüklenebiliyor bunda da o seçenek var mi sadece?

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Başka bir ulke romu yada alt sürümü kurmak istemiyorum, cihazın içinden çıkan aynı romun en güncel halinde tekrar yüklemek istiyorum factory reset gibi yani. Samsung cihazlarda Odin ile en son firmware yüklenebiliyor bunda da o seçenek var mi sadece?

Kilit açık olmadığı için yok maalesef. YouTube Xiaomi hard reset yazın ve uygulayın

Oyla: Çözüm

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124

Hocam servise gönderin son sürüm yükleme yapıp geri yollanır.

Oyla:

musoter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım bunu duymak üzücü oldu, teşekkür ederim yardımlarınız için.

Oyla:
Üst Alt