Yardım Xiaomi 15 kutu içeriği

Ardahergul07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
00000
Telefon Modeli
mm
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Xiaomi 15 alan arkadaşlar kutu içerisinden 90w sarj aleti çıkıyor mu? Youtube den izlediğim videolarda bazılarının kutusundan çıkarken bazılarınınkinden çıkmıyor. Epeydede satılan alan kişilerin bazıları bende çıktı bazıları bende çıkmadı yazıyor ben olaya anlam veremedim. Silver rengine özel mi kutuda 90w çıkıyor bilen birileri cevap verebilir mi

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Türkiye'de satılan cihazlarda çıkıyor. Gerçi içinde adaptör olmayan ülke var mı bilemedim. 🤔

Oyla:

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Merhaba. Xiaomi 15 alan arkadaşlar kutu içerisinden 90w sarj aleti çıkıyor mu? Youtube den izlediğim videolarda bazılarının kutusundan çıkarken bazılarınınkinden çıkmıyor. Epeydede satılan alan kişilerin bazıları bende çıktı bazıları bende çıkmadı yazıyor ben olaya anlam veremedim. Silver rengine özel mi kutuda 90w çıkıyor bilen birileri cevap verebilir mi
Merhaba ben yd olarak aldım kutu içeriği eksiksiz geldi global olarak aldım şarj kablosu, adaptörü, kılıf, kitapçıklar, sim iğnesi ne kadar herșeyi eksiksiz vardı..

Oyla:

Ardahergul07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba ben yd olarak aldım kutu içeriği eksiksiz geldi global olarak aldım şarj kablosu, adaptörü, kılıf, kitapçıklar, sim iğnesi ne kadar herșeyi eksiksiz vardı..
xiaominin kendi sitesinde alan insanların yorumlarına baktığımda kutudan sarj aletinin çıkmadığını söylemişler hemde hepsi öyle yazmış o yüzden anlam veremedim ama epeyde bazı kullanicilar silver renk olanda kutu içeriğinden çıktığını diğer renklerde olmadığını yazmışlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'de satılan cihazlarda çıkıyor. Gerçi içinde adaptör olmayan ülke var mı bilemedim. 🤔
şuan xiaominin kendi sitesinden xiaomi 15 alırsan adaptör çıkmıyor bana inanmıyorsaniz alan insanların yorumlarina bakabilirsiniz. Birde her ülkede kutu içeriği aynı olmuyor xiaomi bazı modellerde ülkelere göre kutu içeriği düzenliyor

Oyla:
Üst Alt