- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.329
Selam millet! 
Geçen hafta Xiaomi 15’i aldım, biraz kullanma fırsatım oldu, hem bir kulüp açayım dedim hem de deneyimimi paylaşayım istedim.
Leica destekli 50MP üçlü kamera,
8K video, 4K Dolby Vision kayıtlar,
⚡️ Snapdragon 8 Elite,
AMOLED ekran, 120Hz yenileme,
90W hızlı şarj,
IP68 dayanıklılık derken Xiaomi yine formunda.
Bu başlık altında Xiaomi 15 kullanıcıları olarak:
Cihaz eline geçenler kutu açılışı + ilk izlenim fotolarını da esirgemesin 
Daha almayı düşünenler için de fikir alışverişi yapmak şahane olur.
---------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi 15 sahipleri burada mı? Haydi kulübü ısıtalım!
Söz sizde!

Geçen hafta Xiaomi 15’i aldım, biraz kullanma fırsatım oldu, hem bir kulüp açayım dedim hem de deneyimimi paylaşayım istedim.

⚡️ Snapdragon 8 Elite,

Bu başlık altında Xiaomi 15 kullanıcıları olarak:
- İlk izlenimlerimizi paylaşalım,
- Kamera performansı hakkında konuşalım,
- Pil ömrü nasıl gidiyor tartışalım,
- Hangi aksesuarları kullandığımızı önerelim,
- Güncelleme, root, custom ROM vb. konularda yardımlaşalım,
- Ve tabii ki cihazla ilgili yaşadığımız her türlü deneyimi paylaşalım!

BENİM DENEYİMİMmmm....
Öncelikle telefonun tasarımı gerçekten çok şık, elde premium hissi veriyor. Ekran çok net ve parlak, özellikle güneş altında bile sıkıntı yaşamadım. 120Hz yenileme hızı da baya akıcı hissettiriyor.
Kamera tarafı da baya iyi. Özellikle Leica iş birliği fark ettiriyor bence. Gündüz çekimleri zaten çok net ama gece modu da baya başarılı. 4K video çektim birkaç kez, stabilizasyon gayet iyi, titreşim az. MasterCinema modu da baya olmuş gibi ama bir ayfon değil diyebilirim.
Şarj konusu çok iyi. 90W hızlı şarj sayesinde %10'dan %100'e yaklaşık yarım saatte çıkıyor. 1 günü rahat çıkarıyor, yoğun kullanmazsan 1.5 günü de görür herhalde diye düşünüyorum. Fakat ne yaparsak yapalım o süre zamanla 1 günü çıkarsın yeter kafası olacaktır.
Snapdragon 8 Elite işlemci sayesinde günlük kullanımda zaten hiçbir kasma yok. Oyunlarda da ısınıyor ama rahatsız etmiyor şimdilik.
Şimdilik deneyimlerim bu şekilde. Sizler ne düşünüyorsunuz? Alan var mı? Aksesuar tavsiyesi olan varsa açığım
Sorusu olan varsa da elimden geldiğince yardımcı olurum.
---------------------------------------------------------------------------------
Xiaomi 15 sahipleri burada mı? Haydi kulübü ısıtalım!

Söz sizde!