Rom Xiaomi 15 için hangi rom ?

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
89
Zamanı O bile bilemez çünkü kara borsa oldu artık bu işler. 100_200₺ ye kayıt yapanlar Türedi. Çin uyandı limite bağladı. Tek sim yerine çift sim yapılmaya başlandı. Toollar ile Ücretsiz tek sim Zor yapılıyor artık.kimi koparırsam mantığında iş yapmaya başladılar ben de o yüzden kayıt yaptırmayacağım bir süre 8 ay zaman var kendileri bilir 😁 aldığım telefoncu açılınca haber verecekmiş acele etme dedi önceden de böyle yaptılar sonra tekrar açıldı dedi

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Beyler Çift sim server gündüzleri Açık. Boşuna cihazları bekletmeyin derim. Yapın Kaydınızı çiçek gibi kullanın . Hyperos 3 gelince durumlar ne olur bilinmez. Benden size Tavsiye.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
89
Beyler Çift sim server gündüzleri Açık. Boşuna cihazları bekletmeyin derim. Yapın Kaydınızı çiçek gibi kullanın . Hyperos 3 gelince durumlar ne olur bilinmez. Benden size Tavsiye.
siz kaça yaptırdınız

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
19
beyler xiaomi cihazlarda bl kilit açınca cihazda yazılımsal bir iz kalıyormuş doğru mu? tekrardan orjinal roma dönüp BL kilit kapatsanız bile film dizi izleme uygulamaları (netflix gibi) asla bl kilidi hiç açılmamış cihaza sunduğu kaliteyi bl kiliti açılıp yine kiliti kapatılmış cihaza sunmuyormuş doğrumu ? biryerde okudum ama nerde okuduğumu unuttum bulamıyorum...Ayrıca diğer sorum BL kilit açılmasının netflix gibi uygulamalara zararı nedir hadi banka uygulamalarını anlarım ama bl kilitinin video yayın uygulamalarına zararı ne?

Üst Alt