Soru Xiaomi 15 hakkında bir kaç soru

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
89
Duymak üzdü, Çinlilerin her alanda kalite kontrolde kusurları var. En basitinden bisikletime parça aldım, kimi diyor berbat kimi diyor harika. Piyango gibi. Sizden merakla ben de baktım kameraya bende bir anormallik göremedim. Mi 15t pro güzele benziyor eğer mi15 i verecekseniz aklınızda olsun. Bugün inceledim kamera performansı güzel, t serisinde ilk defa 100x zoom koymuşlar.
telefoto lensi 3.0 hocam diyaframı, 100x bi işe yaramıyor. mi 15in telefoto lensi daha başarılı. yd aynı fiyatken mü 15 daha mantıklı. ama Server kayıt muhabbeti kapanmış o sıkıntı oldu

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
telefoto lensi 3.0 hocam diyaframı, 100x bi işe yaramıyor. mi 15in telefoto lensi daha başarılı. yd aynı fiyatken mü 15 daha mantıklı. ama Server kayıt muhabbeti kapanmış o sıkıntı oldu
bugün mağaza şartlarında bi baktım hoşuma gitti. 2024 ün ultra xiaomisinde 2.5 diyafram var hocam bence yine kabul edilebilir seviyede t serisi için. Karar sizin yine de. Hatta samsung modelleri bile düşünebilirsiniz.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
89
bugün mağaza şartlarında bi baktım hoşuma gitti. 2024 ün ultra xiaomisinde 2.5 diyafram var hocam bence yine kabul edilebilir seviyede t serisi için. Karar sizin yine de. Hatta samsung modelleri bile düşünebilirsiniz.
s23den geçtim hocam bidaha samsung kullanacağımı sanmıyorum 😁 android ayfonu

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
50
s23den geçtim hocam bidaha samsung kullanacağımı sanmıyorum 😁 android ayfonu
babamda 24 ultra, bende 14 ultra var. Ara ara çökesim geliyor. Ekosistem açısından da cazip geliyor biraz. Xiaomi telefon samsung tablet kullanıyorum ama samsunga samsung olsa güzel de olabilir. :)

Üst Alt