İpucu Xiaomi 15 Global Romda MIUI Arama ve Mesajlar Uygulaması

Nurettin_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurettin
Cihazım
Xiaomi 5s 64
Konular
3
Global Romda kullanmakta olduğum Xiaomi 15 cihazıma bugün Hyperos 3 güncellemesinin gelmesi ile MIUI Mesajlar Uygulaması telefona otomatik olarak geldi.
Sonra yaptığım araştırmalarda MIUI Arama uygulamasının fabrika ayarlarına döndükten sonra dili Türkçe bölgeyi honkong seçerek geldiğini öğrendim ve işe yaradı. Sırf bu uygulamalar için rom değiştirmek istiyordum gerek kalmadı şükür. Belki ihtiyacı olan biride faydalanır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-12-16-22-42-48-594_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2025-12-16-22-42-48-594_com.miui.home.jpg
    994 KB · Görüntüleme: 113

kasuba16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 15
Konular
1
Uygulama kasasıda geldi mi hocam

Tolga Baltacı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Hyperos 3 güncellemesinde Mesajlar geldi fakat Telefon (Arama) uygulaması gelmedi. Bölgeyi Honkong seçtim, yine Telefon (Arama) gelmedi. Agoda diye bir uygulama çıktı.

Nurettin_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurettin
Cihazım
Xiaomi 5s 64
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hyperos 3 güncellemesinde Mesajlar geldi fakat Telefon (Arama) uygulaması gelmedi. Bölgeyi Honkong seçtim, yine Telefon (Arama) gelmedi. Agoda diye bir uygulama çıktı.
Telefon Xiaomi 15 mi. Benim telefon bilgileri bunlar bölge honkong seçince geldi bende.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-12-17-22-00-13-708_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-12-17-22-00-13-708_com.android.settings.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 44

Tolga Baltacı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Bende de aynı herhalde telefon kafasına göre takılıyor. En son paketi yeniden yükle dedim bakalım ne olacak.

Ekli dosyalar

• 3.0.jpg
    3.0.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 40

Tolga Baltacı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Hayır fabrika ayarına dönmeden Honkong yaptım. Fabrika ayarlarına dönmek benim için zulüm, nedeni çok ayarım olduğundan. Tekrar ayarları yapmaya çok uğraşmak istemediğim için yapmadım. "Xiaomi Contacts and dialer" ı kurdum oda ayarlarımı bozdu kaldırdım. Yükleme ile gelen şekli ile devam ediyorum.

Nurettin_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurettin
Cihazım
Xiaomi 5s 64
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır fabrika ayarına dönmeden Honkong yaptım. Fabrika ayarlarına dönmek benim için zulüm, nedeni çok ayarım olduğundan. Tekrar ayarları yapmaya çok uğraşmak istemediğim için yapmadım. "Xiaomi Contacts and dialer" ı kurdum oda ayarlarımı bozdu kaldırdım. Yükleme ile gelen şekli ile devam ediyorum.

Fabrika ayarlarına dönmeden olacağını sanmıyorum. Ben fabrika ayarlarına döndüm sonrasında bölgeyi honkong seçince oldu.

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Fabrika ayarlarına dönmeden olacağını sanmıyorum. Ben fabrika ayarlarına döndüm sonrasında bölgeyi honkong seçince oldu.
Ben hongkong vs. seçmedim. apk***ror dan indirip kurdum. Gayet stabil çalşıyor... Daha önce forumda bir arkadaşa anlatmıştım yöntemini. Çok basit. Konuyu bulup bakın hocam. Sadece varsayılan uygulamalardan kişiler ve çevirici ile mi mesaj uygulamasını seçiyorsunuz.

Üst Alt