Soru Xiaomi 15 Global Rom ve İmei

KuheyLan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Xiaomi Mi 15 Globale ne zaman düşer ve imei atılma durumu nasıl olur bilgisi olan var mı ? Çin romu Türkçe yapılabilir mi eğer yapılırsa çin romunu kullanmanın dezavantajları nedir ? global rom çıktığı zaman çin romu üstüne yüklenebilir mi ?

mrtkulaksiz1984

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Xiaomi Mi 15 Globale ne zaman düşer ve imei atılma durumu nasıl olur bilgisi olan var mı ? Çin romu Türkçe yapılabilir mi eğer yapılırsa çin romunu kullanmanın dezavantajları nedir ? global rom çıktığı zaman çin romu üstüne yüklenebilir mi ?
Bu soruyu bende merak ediyorum ama global pazara cikarmi o pek belli degil.bi yerde oludugum kadariyla sadece duz 15 global e cikacakmis sanirim, pro gozukmuyormus galiba.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Eu Hyperos 2.0 geldi....

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Eu Hyperos 2.0 geldi....

Telegram grubunda bir arakadaş Üstad'a soruyor: Xiaomi 15 eu rom gelmiş bootloader açmanın yolu varmı ? Fiyat nedir ?

Üstad cevap veriyor: açmanın yolu yok şu anda

Ben yazıyorum: o zaman kimse Xiaomi 15 e EU rom yükleyemeyecek, EU cular boşuna uğraşmışlar demekki mi hocam?

Üstad cevap veriyor: Düz ve ultra globale çıkacak

Ben yazıyorum: Hocam teşekkürler cevap için ama ben bir şey anlamadım valla...EU 15 için rom çıkarmış, BL kilidi olmadan yüklenmiyor bunların romları bildiğim kadarıyla...düz ve ultra bu durumda ne alaka?

Üstad cevap veriyor: Global modeller bootloader açabiliyor

Ben yazıyorum: Global modelleri çıktı o zaman diyorsunuz yani?
Your device's bootloader must be unlocked. diyor EU sitesinde...o zaman globaller TR ye gelmedi henüz

Üstad cevap veriyor: Martta çıkacak globaller

Ben yazıyorum: O zaman şu an kimse EU Rom kullanamayacak, doğru mu?

Üstaddan cevap gelmiyor???????

Ben yazıyorum:Konuyu toparlayalım o halde...Xiaomi 15 in düz ve ultra globalleri tüm dünyada Marta çıkacak...şu an piyasada bulunanlar global olmayanlar ve global olmayanların BL kilitlerini HyperOS 2 de açmak neredeyse imkansız...EU romlarını yükleyebilmek için de BL kilidinin mutlak surette açık olması lazım, doğru mu? Eeeeee o zaman bu EU cular henüz global cihazlar çıkmadığına göre niye rom yaptılar ki, bu kadar mı akılsız bunlar hocam? Bu durumda ben bir daha EU Rom yüklemem, CrDroid e geçiyorum

Evet sevgili karya48 hocam, sizin yorumunuz nedir bu konuda? Teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Telegram grubunda bir arakadaş Üstad'a soruyor: Xiaomi 15 eu rom gelmiş bootloader açmanın yolu varmı ? Fiyat nedir ?

Üstad cevap veriyor: açmanın yolu yok şu anda

Ben yazıyorum: o zaman kimse Xiaomi 15 e EU rom yükleyemeyecek, EU cular boşuna uğraşmışlar demekki mi hocam?

Üstad cevap veriyor: Düz ve ultra globale çıkacak

Ben yazıyorum: Hocam teşekkürler cevap için ama ben bir şey anlamadım valla...EU 15 için rom çıkarmış, BL kilidi olmadan yüklenmiyor bunların romları bildiğim kadarıyla...düz ve ultra bu durumda ne alaka?

Üstad cevap veriyor: Global modeller bootloader açabiliyor

Ben yazıyorum: Global modelleri çıktı o zaman diyorsunuz yani?
Your device's bootloader must be unlocked. diyor EU sitesinde...o zaman globaller TR ye gelmedi henüz

Üstad cevap veriyor: Martta çıkacak globaller

Ben yazıyorum: O zaman şu an kimse EU Rom kullanamayacak, doğru mu?

Üstaddan cevap gelmiyor???????

Ben yazıyorum:Konuyu toparlayalım o halde...Xiaomi 15 in düz ve ultra globalleri tüm dünyada Marta çıkacak...şu an piyasada bulunanlar global olmayanlar ve global olmayanların BL kilitlerini HyperOS 2 de açmak neredeyse imkansız...EU romlarını yükleyebilmek için de BL kilidinin mutlak surette açık olması lazım, doğru mu? Eeeeee o zaman bu EU cular henüz global cihazlar çıkmadığına göre niye rom yaptılar ki, bu kadar mı akılsız bunlar hocam? Bu durumda ben bir daha EU Rom yüklemem, CrDroid e geçiyorum

Evet sevgili karya48 hocam, sizin yorumunuz nedir bu konuda? Teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Vardır bir bildikleri eu ekibinin 😉

Belki Çin de olup çin romunu kullanmak istemeyenler için çıkarmışlardır ( onlar kilit açabiliyor diye biliyorum)

westbam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Meslek
Yazılım
Konular
8
ben de xiaomi.eu da şöyle birşey okudum:

çin modellerinin bootloder kilidini sadece çin vatandaşları açabilecek. çok saçma geldi ama biri de NC Unlock, bootloader kilidini açıyor demiş.

kaynak:

westbam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Meslek
Yazılım
Konular
8
eğer çin modellerinin bootloader kilidi yalnızca çin hesaplarıyla açılabilecekse bu konuyla ilgili bir çözüm buldum sanırım. ücretli olarak sanal çin telefon numarası alıp mi.com china adresinden (siteyi chrome'dan çevir diyerek) kayıt olursak sanırım kilit açma sorununu çözebiliriz. 1 haftalık 4.5 dolar civarı ücretleri var. ne dersiniz yapılabilir mi?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
eğer çin modellerinin bootloader kilidi yalnızca çin hesaplarıyla açılabilecekse bu konuyla ilgili bir çözüm buldum sanırım. ücretli olarak sanal çin telefon numarası alıp mi.com china adresinden (siteyi chrome'dan çevir diyerek) kayıt olursak sanırım kilit açma sorununu çözebiliriz. 1 haftalık 4.5 dolar civarı ücretleri var. ne dersiniz yapılabilir mi?
Bunun çözümü zaten aylardır konuşuluyor hocam.Ve bu fiyatlar çok pahalı numara için ama mi.com dan sms gelicek mi orası da şüpheli dikkat edilmesi gerek

selamsucuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eminn
Cihazım
Mi 15 pro
Konular
0
Denedin mi böyle birşeyi, yoksa ben deniyim mi 😂

Üst Alt