Telegram grubunda bir arakadaş
Üstad'a soruyor: Xiaomi 15 eu rom gelmiş bootloader açmanın yolu varmı ? Fiyat nedir ?
Üstad cevap veriyor: açmanın yolu yok şu anda
Ben yazıyorum: o zaman kimse Xiaomi 15 e EU rom yükleyemeyecek, EU cular boşuna uğraşmışlar demekki mi hocam?
Üstad cevap veriyor: Düz ve ultra globale çıkacak
Ben yazıyorum: Hocam teşekkürler cevap için ama ben bir şey anlamadım valla...EU 15 için rom çıkarmış, BL kilidi olmadan yüklenmiyor bunların romları bildiğim kadarıyla...düz ve ultra bu durumda ne alaka?
Üstad cevap veriyor: Global modeller bootloader açabiliyor
Ben yazıyorum: Global modelleri çıktı o zaman diyorsunuz yani?
Your device's bootloader must be unlocked. diyor EU sitesinde...o zaman globaller TR ye gelmedi henüz
Üstad cevap veriyor: Martta çıkacak globaller
Ben yazıyorum: O zaman şu an kimse EU Rom kullanamayacak, doğru mu?
Üstaddan cevap gelmiyor???????
Ben yazıyorum:Konuyu toparlayalım o halde...Xiaomi 15 in düz ve ultra globalleri tüm dünyada Marta çıkacak...şu an piyasada bulunanlar global olmayanlar ve global olmayanların BL kilitlerini HyperOS 2 de açmak neredeyse imkansız...EU romlarını yükleyebilmek için de BL kilidinin mutlak surette açık olması lazım, doğru mu? Eeeeee o zaman bu EU cular henüz global cihazlar çıkmadığına göre niye rom yaptılar ki, bu kadar mı akılsız bunlar hocam? Bu durumda ben bir daha EU Rom yüklemem, CrDroid e geçiyorum
Evet sevgili
karya48 hocam, sizin yorumunuz nedir bu konuda? Teşekkürler
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk