Yardım Xiaomi 15 direnç kaydı ve sonrası

kasuba16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 15
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
3.0.7.0 Kararlı by xiaomi.eu
Telefon Modeli
Xiaomi 15
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhabalar. Yaklaşık bir yıl önce Xiaomi 15 yurt dışı telefon aldım. O dönem server kaydı vardı kaydettirmedim. Şimdi serverlar kapandı el mahkum direnç yaptıracağım. Telefonun bootloaderkilidini açıp eu rom kurdum ve çok memnunum. Direnç sonrası tekrar eu romu kullanabilirmiyim. Eu romdan gelen düzenli güncellemelerini yapabilir miyim? Şu yüzden soruyorum, eğer olmaz derseniz telefonu satıp başka bir modele geçeceğim.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Herkese merhabalar. Yaklaşık bir yıl önce Xiaomi 15 yurt dışı telefon aldım. O dönem server kaydı vardı kaydettirmedim. Şimdi serverlar kapandı el mahkum direnç yaptıracağım. Telefonun bootloaderkilidini açıp eu rom kurdum ve çok memnunum. Direnç sonrası tekrar eu romu kullanabilirmiyim. Eu romdan gelen düzenli güncellemelerini yapabilir miyim? Şu yüzden soruyorum, eğer olmaz derseniz telefonu satıp başka bir modele geçeceğim.
Bazı modellerin anakartı çift katman oluyor. Onlara direnç kaydı olmuyor diye biliyorum. Bakmak lazım

Diğer durumda Cantara hocama ek olarak, cihazınız çin cihazımı bilemedim ama bl açmak için 300 usd istiyorlar. bl açık olan cihaza eu rom kurabilirsiniz. Direnç ise zaten imei için. Güncelleme ve sıfırlama yapılır.

Ek olarak artık hiç dirençle uğraşmadan direkt yazılımsal kayıtta oluyor. Ve güncelleme sıfırlama sorunu yok

Birde günümüzde bl açık olunca whatsapp ve bankalar sorun çıkartıyor. Bunun içinde ek yazılımlar ile google play sertifikasını atlatmanız lazım. Buda zahmetli.

Oyla:

kasuba16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 15
Konular
2
Telefon global bl kilidini kendim açtım. Eu rom yüklü zaten şuan da benim sorduğum hani direnç kaydı yapılıcaksa işte global romda olmalı hyperos 2 olmalı güncellenmemeli gibi bi zorunluluk var mı şuan da kullandığım eu romu kullanırkende direnç atılabilir mi. Bu arada bl açık ama bankacılıkta whatsappta vs hiç sorunla karşılaşmadım. Şimdiye kadar tek yaşadığım sorun Sırbistanda otobüs uygulamasının açılmamasıydı 😂 Keşke server açık olsa ama açılacak gibi durmuyor🤦

Oyla:

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
30
samsung un server kayıt bazı modellerde başlamış belki sıra bize de gelir bekle derim.

Oyla:
Üst Alt