Yardım Xiaomi 15 bootloader

MEHMET DUNDAR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.104.0
Telefon Modeli
Xiaomi 15
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi 15 cihazımı yurtdışı aldım. Güncelleme yapmadım ve sim takmadım. Bootloader nedir bilmiyorum ve nasıl yapılır onunda anlamam. Bootloader yapmam gerekli mi.

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Xiaomi 15 cihazımı yurtdışı aldım. Güncelleme yapmadım ve sim takmadım. Bootloader nedir bilmiyorum ve nasıl yapılır onunda anlamam. Bootloader yapmam gerekli mi.
Bootloader yapılması gereken birşey değil, bootloader telefondaki yazılımsal bir kilidin ismi gibi düşünebilirsiniz, telefonda yazılımsal işlemler yapabilmek için bu kilidi yani bootloader kilidini açmanız gerekir, telefonu kayıt ettirceğiniz zaman bu kilidi açmanız sizin maliyet olarak lehinize olacaktır ama açmadanda yaptırabilirsiniz.

Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Yazılım değiştirmek isterseniz mesela ben global rom istemiyorum endonezyaya geçmek istiyorum derseniz o zaman açmanız gerekir,ki artık o da kandırmayla yapılabiliyor açmaya gerek yok.

Oyla:

MEHMET DUNDAR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Açmadan IMEI attıracağım o halde cihaz zaten global bir sıkıntısı yok IMEI de 2 k civarı dediler bakıcam onada bu hafta

Oyla:
Üst Alt