Yardım Xiaomi 15 bilgisayara bağlanamıyorum

Bitigci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi Mi 15
Konular
1
İyi günler,
Yaklaşık 2 hafta önce global Xiaomi 15 aldım. Dün telefonu bilgisayara bağlayıp apk atmak istedim fakat sorunsuz bağlanmama rağmen bilgisayar görmedi. Usb den fotoğraf aktarma, dosya aktarımı hepsini seçtim hiç bir şekilde olmadı. aygıt yöneticisinde telefonu ünlemli olarak gösteriyor. Bu driver vs vs şeyleri de pcye yükledim. hatta bu durumdan dolayı pc çökme aşamasına geldi format attım.
Aslında sorunum şu eşimin redmi note 13 prosunu bilgisayar görüyor benim telefonu görmüyor ? Bu telefon kaynaklımıdır yada çözümü var mıdır? bilgi verebilirmisiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
4
İyi günler,
Yaklaşık 2 hafta önce global Xiaomi 15 aldım. Dün telefonu bilgisayara bağlayıp apk atmak istedim fakat sorunsuz bağlanmama rağmen bilgisayar görmedi. Usb den fotoğraf aktarma, dosya aktarımı hepsini seçtim hiç bir şekilde olmadı. aygıt yöneticisinde telefonu ünlemli olarak gösteriyor. Bu driver vs vs şeyleri de pcye yükledim. hatta bu durumdan dolayı pc çökme aşamasına geldi format attım.
Aslında sorunum şu eşimin redmi note 13 prosunu bilgisayar görüyor benim telefonu görmüyor ? Bu telefon kaynaklımıdır yada çözümü var mıdır? bilgi verebilirmisiniz
Telefonunuzu bağlayınca aygıt yöneticisinde ne olarak çıkıyor?

Bitigci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi Mi 15
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MTP Usb aygıtı olarak ünlemli şekilde gözüküyor, ayrıyetten tıklayıp sürücü güncellemesi yapsamda ınf hatası yada kod 10 hatası yazıyor.

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
4
MTP Usb aygıtı olarak ünlemli şekilde gözüküyor, ayrıyetten tıklayıp sürücü güncellemesi yapsamda ınf hatası yada kod 10 hatası yazıyor.
İlk telefonu bilgisayara bağla ve dosya aktarım modunu seç ardından bilgisayardan sırasıyla bu işlemleri yap. Aygıt yöneticisi > MTP yazan yere sağ tıkla > özellikler > sürücü > sürücüyü güncelleştir > bilgisayarımdaki sürücülere göz at > bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver > listedeki en alttaki MTP USB aygıtını seç > sonraki'ye tıkla > işlem bitince kapat'a tıkla.

Bitigci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi Mi 15
Konular
1
İlk telefonu bilgisayara bağla ve dosya aktarım modunu seç ardından bilgisayardan sırasıyla bu işlemleri yap. Aygıt yöneticisi > MTP yazan yere sağ tıkla > özellikler > sürücü > sürücüyü güncelleştir > bilgisayarımdaki sürücülere göz at > bilgisayarımdaki kullanılabilir sürücülerin bir listesinden seçmeme izin ver > listedeki en alttaki MTP USB aygıtını seç > sonraki'ye tıkla > işlem bitince kapat'a tıkla.
Yapıyorum bazen güncelleme başarılı oldu diyor bağlantı yok.
Bazen de INF hatası ya da kod 10 hatası alıyorum dediğim gibi. yüklemediğim driver kalmadı.
Ek olarak eşimin bilgisayarında denedim onda açtı sanırsam benim driverım eksik ama onu bulamıyorum

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
4
Yapıyorum bazen güncelleme başarılı oldu diyor bağlantı yok.
Bazen de INF hatası ya da kod 10 hatası alıyorum dediğim gibi. yüklemediğim driver kalmadı.
Ek olarak eşimin bilgisayarında denedim onda açtı sanırsam benim driverım eksik ama onu bulamıyorum
bu siteden mtp driver indirin, kurun. Üst mesajda dediğim işlemleri tekrar yapın

Bitigci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi Mi 15
Konular
1
bu siteden mtp driver indirin, kurun. Üst mesajda dediğim işlemleri tekrar yapın
indirdikten sonra exe den kurulum yaptım sonra bir işlem yapmam gerekiyor mu ? Eğer gerekmiyorsa gene olmadı

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
4

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
evet kurulum tamamlandı dedi ama gene telefonu göstermedi
Aslında formattan sonra güncel bir windows kurarsanız, windows update güncellemelerini yaptırırsanız mtp ve adb driver larını kurmaya gerek kalmıyor. MTP aygıtı şeklinde ünlem varsa onu tanıtmanız gerekir.

Üst Alt