Yardım Xiaomi 15 Android 16'da klavye sorunu

raizo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
6
Xiaomi 15 cihazım bugün android 16 güncellemesi aldı ve güncelledim. Güncellemeden sonra klavyenin sol alt köşesinde aşağı yönlü bir ok çıktı ve naptıysam yok edemedim. Sistem navigasyonu/tam ekran göstergesini gizle kısmından yapılıyor demiş herkes fakat işe yaramıyor bu güncellemede. Çözümü bilen/bulan var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-07-11-00-45-10-220_com.google.android.keep.jpg
    Screenshot_2025-07-11-00-45-10-220_com.google.android.keep.jpg
    191,6 KB · Görüntüleme: 66

M_cHnoZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Note 10 pro
Konular
0
Xiaomi 15 cihazım bugün android 16 güncellemesi aldı ve güncelledim. Güncellemeden sonra klavyenin sol alt köşesinde aşağı yönlü bir ok çıktı ve naptıysam yok edemedim. Sistem navigasyonu/tam ekran göstergesini gizle kısmından yapılıyor demiş herkes fakat işe yaramıyor bu güncellemede. Çözümü bilen/bulan var mı?
Bende android 15 de iken vardı bu bir sorun degil ki 16 ya gecince daha küçülmüş incelmiş daha güzel olmuş

raizo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende android 15 de iken vardı bu bir sorun degil ki 16 ya gecince daha küçülmüş incelmiş daha güzel olmuş
Güzel kardeşim bak ben yukarda demişim ki "bunu kaldırabilmenin bir yolunu bilen var mı?" Yani senin aksine bu durumdan hoşnut değilim demek ki. Sizce güzel mi falan da dememişim. Yine de sağ ol :)

Üst Alt