Soru Xiaomi 14T Pro Server Kayıt

Begonya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Begonia
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.8.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Yurtdışı Xiaomi 14T Pro 512/12 almayı düşünüyorum. Bu cihaza server kayıt yapıldığı söyleniyor. Kimi yerlerde uzaktan yapıldığını gördüm. Kimileri ise cihazı talep ederek yapıyormuş. Uzun zamandır cihaz değişimi yapmadigim için bu mevzular hakkında pek bilgim yok. Server kayıt yaptırırsak çift hat kullanılıyor mu? Güncelleme, sıfırlama vb. herhangi bir konuda sıkıntı çıkartır mı? Uzaktan server kayıt yapıldığı doğru mudur? Doğru ise süreç nasıl işliyor? Bir de bootloader kilidi açılıyor mu? Banka uygulamarında falan herhangi bir problem yaşanır mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Cihazı ona göre satın alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Begonya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Begonia
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
4
buldunuzmu uzaktan atan, hata alınacak yer bile bulmak sıkıntı global diye çin satıyolar. bende mi 13 yada 14 arıyorum ama hep çin.
Hocam maalesef uzaktan yapan bulamadım. Birkaç yer gördüm Facebook'ta. WhatsApp grupları falan var yazdım dönüş yapan olmadı. Cihazı elden almak mümkün ama kayıt yaptırmak sıkıntı. Zaten ben de almadım cihazı.

Oyla:

yusuf4630

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hyperos
Cihazım
14
Konular
1
Hocam ben mi 15 aldım istersen yapalım server kayıt dediler
Yani alırken kendileri yapıyor sonra sen ugrasmiyon

Oyla:

Begonya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Begonia
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
4
Hocam ben mi 15 aldım istersen yapalım server kayıt dediler
Yani alırken kendileri yapıyor sonra sen ugrasmiyon
Hocam birkaç yere sordum cihazı satan biz o konu ile ilgilenmiyoruz size ait dediler. Elbet server kayıt işi yapan satıcılar da vardır da arayıp bulmak lazım. Bu arada ne kadara aldınız acaba Mi 15'i? Yazın ben de geçmeyi düşünüyorum nasip olursa :)

Oyla:
Üst Alt