Soru Xiaomi 14T Pro Server Kayıt

Begonya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Begonia
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5.8.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Yurtdışı Xiaomi 14T Pro 512/12 almayı düşünüyorum. Bu cihaza server kayıt yapıldığı söyleniyor. Kimi yerlerde uzaktan yapıldığını gördüm. Kimileri ise cihazı talep ederek yapıyormuş. Uzun zamandır cihaz değişimi yapmadigim için bu mevzular hakkında pek bilgim yok. Server kayıt yaptırırsak çift hat kullanılıyor mu? Güncelleme, sıfırlama vb. herhangi bir konuda sıkıntı çıkartır mı? Uzaktan server kayıt yapıldığı doğru mudur? Doğru ise süreç nasıl işliyor? Bir de bootloader kilidi açılıyor mu? Banka uygulamarında falan herhangi bir problem yaşanır mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Cihazı ona göre satın alacağım. Şimdiden teşekkürler.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
daha 2 hafta önce server kayıtlı 14T pro satın aldım. server kaydı uzaktan yapılabiliyor. sadece tek sim aktif oluyor. güncelleme ve sıfırlama yapabiliyorsun. BL'yi zor da olsa açabiliyorsun.

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
14
Uzaktan kayıt denen olay şu, Anydesk,Alpemix vs. gibi uygulamalar üzerinden sizin bilgisayarınıza bağlanıp o şekilde yapılıyor. Size sadece telefonu usb kablosuna tak tuşa bas gibi şeyler diyor onları yapıyorsunuz. Vakit kaybı olmaması açısından güzel.

Genel olarak sim2'ye atılsa da, çift sim olarak da kayıt yapıldığı söyleniyor (fiyat yükseliyor tabi)

Ha bu işlem ne kadara patlıyor derseniz, 400 TL den tut da 3000 TL ye kadar fiyat veren gördüm. Ki yakın zamanda yaptırayım aradan çıksın diyorum.

Güncelleme sıfırlama vs sorun çıkarmıyor deniyor. Bootloader kapalı şekilde de işlem yapılabildiğini duymuştum. Bootloader kapalı olunca banka uygulamaları hata vermez çalışır.

Oyla:
Üst Alt