Yardım Xiaomi 14T Pro sanki biraz takılıyor gibi geliyor

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
K40 gaming stabil rom ile zaten 90 fps oynuyorum
90 FPS açmasından ziyade sabit vermesi asıl mesele. Evet K40 Gaming de yeterli 90 FPS için ancak K40 Gaming ile arada 60 FPS'e kadar düşüşler olabiliyor. Uçaktan atlarken vs ileri derece çatışmada dahası bile düşebilir. Geliştirici seçeneklerindeki güç monitörü ile görürsünüz net olarak.
Daha üst cihazda ise her daim 90 değeri mümkün.
Poco X7 Pro da güzel bu arada YD fiyatı 13 bin civarı PUBG konusunda inanılmaz başarılı. 6 bin pil unsuru var bir de.

ysfym490

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
K40 gaming
Konular
0
90 FPS açmasından ziyade sabit vermesi asıl mesele. Evet K40 Gaming de yeterli 90 FPS için ancak K40 Gaming ile arada 60 FPS'e kadar düşüşler olabiliyor. Uçaktan atlarken vs ileri derece çatışmada dahası bile düşebilir. Geliştirici seçeneklerindeki güç monitörü ile görürsünüz net olarak.
Daha üst cihazda ise her daim 90 değeri mümkün.
Poco X7 Pro da güzel bu arada YD fiyatı 13 bin civarı PUBG konusunda inanılmaz başarılı. 6 bin pil unsuru var bir de.
Telefon
Red magic 10 pro+
Poco x7 pro

Tablet
REDMAGIC Nova tablet
lenovo legion y700 2025

Bunlardan birini bakıcam. Kararsız kaldım

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Telefon
Red magic 10 pro+
Poco x7 pro

Tablet
REDMAGIC Nova tablet
lenovo legion y700 2025

Bunlardan birini bakıcam. Kararsız kaldım
Poco bu listede çok zayıf kalıyor.
Nubia Red Magic 10 Pro+ da SD 8 elite var yalnız. Şu an Android için en iyi İşlemci bu. Performansı hayli aşırı farklı durumda.
Bütçeniz varsa kesinlikle 8 elite bakın.

Tabletler 8gen3 işlemcili onlar geride kalır.

Ancak İşlemci düşük olsa da mobil oyunlarda tablet oyuncuları ezici üstünlük kuruyor. Düşmanları çok daha rahat görüyor. 8 elite işlemcili tablet bulursanız daha da süper olur.

Mrtcnncnrr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert can
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
1
2. Sezondan beridir pubg oynuyorum. Xiaomi 14t pro 9 gün kullandım. Pubgde bazen dokunmatik de takılmalar olduğu için dayanamayıp geri iade ettim. Cihaz yırtdışıydı ama herhangi bir işlem görmemişti. Herşeyi orjinaldi. Donanım testlerinden de herşeyi test ettim( dokunmatik vs herşeyi). Hiçbir sıkıntısı yoktu. Denemediğim ayar kalmadı ve yazılımla ilgilidir deyip HyperOS 2.0.3.0 VNNMIXM güncellemeside yaptım yok sorun yine devam etti. Aga bu kadar güçlü bir işlemcinin böyle yapması aşırı saçma geldi. Yabancı forumlara kadar her yere baktım yok. Merak ediyorum bu sorunu yaşayan sadece ben miyim?
Aynı beni anlatıyorsun sanki, bir sürü yabancı forumlara baktım kimse de birşeycikler yazmamış bu 14T Prodaki kasma ve takılma konuları hakkında, ayrıca bende iade etmeyi düşünüyorum valla 🤔
2. Sezondan beridir pubg oynuyorum. Xiaomi 14t pro 9 gün kullandım. Pubgde bazen dokunmatik de takılmalar olduğu için dayanamayıp geri iade ettim. Cihaz yırtdışıydı ama herhangi bir işlem görmemişti. Herşeyi orjinaldi. Donanım testlerinden de herşeyi test ettim( dokunmatik vs herşeyi). Hiçbir sıkıntısı yoktu. Denemediğim ayar kalmadı ve yazılımla ilgilidir deyip HyperOS 2.0.3.0 VNNMIXM güncellemeside yaptım yok sorun yine devam etti. Aga bu kadar güçlü bir işlemcinin böyle yapması aşırı saçma geldi. Yabancı forumlara kadar her yere baktım yok. Merak ediyorum bu sorunu yaşayan sadece ben miyim?

ysfym490

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
K40 gaming
Konular
0
Poco bu listede çok zayıf kalıyor.
Nubia Red Magic 10 Pro+ da SD 8 elite var yalnız. Şu an Android için en iyi İşlemci bu. Performansı hayli aşırı farklı durumda.
Bütçeniz varsa kesinlikle 8 elite bakın.

Tabletler 8gen3 işlemcili onlar geride kalır.

Ancak İşlemci düşük olsa da mobil oyunlarda tablet oyuncuları ezici üstünlük kuruyor. Düşmanları çok daha rahat görüyor. 8 elite işlemcili tablet bulursanız daha da süper olur.
Aynen bende bu yüzden çok kararsız kaldım. Büyük ihtimalle tablet alırım. İnşaallah üzmez. Henüz 8 elitli tablet yok

Üst Alt