Hyperos 2 versiyonu K70 ultra için vermişler hocam. çin romu yani. Burada paylaşılan global eu rom... henüz global için görünmüyor... Ücretli satın alan arkadaşlar sistem sadece globali mi indirmeye izin veriyor yoksa çin eu romu da indirebiliyor musunuz?iyi aksamlar hyperos 2 versiyonu var mı ? üyelik biraz pahalı 12 dolar
bu eu rom cin roma dayanmaktadır. global rom değilHyperos 2 versiyonu K70 ultra için vermişler hocam. çin romu yani. Burada paylaşılan global eu rom... henüz global için görünmüyor... Ücretli satın alan arkadaşlar sistem sadece globali mi indirmeye izin veriyor yoksa çin eu romu da indirebiliyor musunuz?
patreondaki kodlara ve burda paylasılan romun koduna bakınca 2 sürüm varan rothkog yazan global rothko yazan k70 ultra içinbu eu rom cin roma dayanmaktadır. global rom değil
Belli ki mtk cihaz kullanmamışsınızbu eu rom cin roma dayanmaktadır. global rom değil
Tskler evet ilk defa kullanıyorum. Diğer cihazlarda rahat cin rom kullanılıyor ama bunlarda yok sanırsam çünkü çin romu da yükleyemedimBelli ki mtk cihaz kullanmamışsınız
Bazı yerler Türkçe değil. Eskiden Suat sarı abimiz vardı eu ya dil desteği sağlıyordu şimdi devam etmiyor mu acaba.Sisteme ait ekran görüntülerini ekledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sisteme ait ekran görüntülerini ekledim
Hayır. Uzun süre önce o da bıraktı.Bazı yerler Türkçe değil. Eskiden Suat sarı abimiz vardı eu ya dil desteği sağlıyordu şimdi devam etmiyor mu acaba.