Yardım Xiaomi 14T Pro NFC çalışmıyor

Mrtcnncnrr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert can
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
2
Herkese merhaba, xiaomi 14T Pro cihazım var ve ilk aldığımda NFC çalışıyordu fakat sonra telefonuma güncelleme geldi ve güncelledim sonra NFC çalışmadı ve daha sonra Android 16 güncellemesi de geldi onu da yaptım fakat yine aynı şekilde NFC açık olduğu halde çalışmıyor. Yani evde denemediğim kartlar vs kalmadı ve aynı şekilde pos cihazına da yaklaştırdım fakat okumuyor yani hiç trink sesi bile çıkartmıyor cihaz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-07-28-23-46-00-680_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-07-28-23-46-00-680_com.android.settings.jpg
    247,9 KB · Görüntüleme: 7

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Herkese merhaba, xiaomi 14T Pro cihazım var ve ilk aldığımda NFC çalışıyordu fakat sonra telefonuma güncelleme geldi ve güncelledim sonra NFC çalışmadı ve daha sonra Android 16 güncellemesi de geldi onu da yaptım fakat yine aynı şekilde NFC açık olduğu halde çalışmıyor. Yani evde denemediğim kartlar vs kalmadı ve aynı şekilde pos cihazına da yaklaştırdım fakat okumuyor yani hiç trink sesi bile çıkartmıyor cihaz.
Sıfırladınız mı

Mrtcnncnrr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert can
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırladınız mı
Çok garip hemde baya garip birşey oldu az önce, evet öncesinde sıfırlamıştım hatta NFC hizmeti vs herşeyi sıfırlamıştım ve hatta güvenli modda bile denemiştim ama hiç çalışmıyordu fakat az önce kartımı telefonun arkasında bir 5 dakika bekletince birden trink sesini duydum ve mutlu oldum yani çok garip acaba yazılımsal bir problem mi bu yoksa donanımsal mı çözemedim 🤔 neden böyle oluyor ki ??

Üst Alt