en son yoktu, ucretli sekilde var sanirimBu telefon için uyumlu TWRP yi nerden bulabilirim.
71 saat süre verdi hocam. Onu bekliyorum. Uzun uğraşlar sonucu Xiaomi Community uygulamasından onay almıştım.Bootloader kilit nasıl kaldırdın?? Rom atcam kaldıramıyorum
Twrp olmadan Rusya Romu atabilir miyim hocam. Direnç var cihazdaen son yoktu, ucretli sekilde var sanirim
Bl aciksa atarsiniz Mi flash ile ama dirençli sikinti oluyor mu bir bilgim yok araştırın71 saat süre verdi hocam. Onu bekliyorum. Uzun uğraşlar sonucu Xiaomi Community uygulamasından onay almıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp olmadan Rusya Romu atabilir miyim hocam. Direnç var cihazda
Ben hiç bir şekilde açamıyorum mi community izin alamıyorum hocam71 saat süre verdi hocam. Onu bekliyorum. Uzun uğraşlar sonucu Xiaomi Community uygulamasından onay almıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp olmadan Rusya Romu atabilir miyim hocam. Direnç var cihazda
Başka bir mi hesabi ile deneyin hocam.Ben hiç bir şekilde açamıyorum mi community izin alamıyorum hocam
Application Quota Limit Reach hatası alıp duruyorum nasıl çözebilirim?
özelden bağlantı paylaşırsanız incelerimMerhabalar mı 14t pro global cihazımın bootloader kilidini açtım ve twrp veya orangefox yüklemek istiyorum bu model için xda frm da twrp buldum fakat güvenilir mi çalışıyor mu bilmiyorum
Paylaşmadan önce baştan söyleyeyim sorumluluk kabul etmiyorum yüklerseniz ve çökerse ben sadece bulduğum şeyi paylaşıyorum eğer Android den iyi anlıyorsanız android stüdyo programında deneyebilirsiniz bilgisayar üzerinden ben o programı bilmediğim için denemedim.özelden bağlantı paylaşırsanız incelerim