Yardım Xiaomi 14 whatsapp sorunu

-MeruemSama

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır Xiaomi 14 (Çİn) kullanıyordum cihaz ilk aldığımdan beri eu beta rom yüklüydü hem de kayıtlı değildi. bu aralar hem kayıt yaptırdım hem de eu stabil rom attırdım fakat hyperos 2 sonrası atılan romda whatsapp ta oturum açarken uygulama resmi değil hatası alıyordum ve youtube da çalışmıyordu. Daha sonra Android 14 te hyperos 1 de bir roma dönderdim youtube işini çözdüm fakat whatsap sorunu bir türlü düzelmedi yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
56
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır Xiaomi 14 (Çİn) kullanıyordum cihaz ilk aldığımdan beri eu beta rom yüklüydü hem de kayıtlı değildi. bu aralar hem kayıt yaptırdım hem de eu stabil rom attırdım fakat hyperos 2 sonrası atılan romda whatsapp ta oturum açarken uygulama resmi değil hatası alıyordum ve youtube da çalışmıyordu. Daha sonra Android 14 te hyperos 1 de bir roma dönderdim youtube işini çözdüm fakat whatsap sorunu bir türlü düzelmedi yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Çözüldü - Resmi WhatsApp uygulaması hatası (%100 çözüm) | Bu talimatları yaparak denermisiniz ROOT gerekli.

Oyla:

Sypreus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
15
İlk denemede hata verebilir ama bu yöntemi deneyebilirsiniz. Giriş yapamazsanız bir süre (1 haftaya kadar) bekleyip tekrar deneyin.

Oyla:
Üst Alt