Çözüldü Xiaomi 14 Ultra

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos 14
Telefon Modeli
Xiaomi 14 Ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 14 Ultra kullanıyorum. Cihazı yurt dışı imei kayıtlı yani dirençli aldım. Sıfırlama da imei gidiyor ama güncelleme alıyor dediler. Fakat global cihaz olmasına rağmen cihaz 1.0.2.0 sürümünde. Aslında üzerinde fake room var. Güncelleme almıyor ve xiaomi temalar dan satın almıyorsunuz. Bootloader kilitli. Bu şekilde fastboot dan tgz dosyası yüklemesi yapılıyormu? 1.0.10.0 global roomunu yükleme yapmak istiyorum. Root ve recovery kurmak istersem nasıl yol izlemem gerekiyor? İmei hangi şartlarda gider?
Bilgi verirseniz sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Meslek
System Support
Konular
37
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 14 Ultra kullanıyorum. Cihazı yurt dışı imei kayıtlı yani dirençli aldım. Sıfırlama da imei gidiyor ama güncelleme alıyor dediler. Fakat global cihaz olmasına rağmen cihaz 1.0.2.0 sürümünde. Aslında üzerinde fake room var. Güncelleme almıyor ve xiaomi temalar dan satın almıyorsunuz. Bootloader kilitli. Bu şekilde fastboot dan tgz dosyası yüklemesi yapılıyormu? 1.0.10.0 global roomunu yükleme yapmak istiyorum. Root ve recovery kurmak istersem nasıl yol izlemem gerekiyor? İmei hangi şartlarda gider?
Bilgi verirseniz sevinirim.
Bazıları yapılabiliyor dese de en sağlıklı yöntem her zaman Bootloader kilidini açarak rom yüklemektir. Üretici o kilidi boşuna koymuyor sonuçta :) Kilit açma başvurusu yaptığınız ve kilidi açtığınızdan sonra özgürlükler dünyasına merhaba diyeceksiniz. Cihazımız problemli bir cihaz olmadığından hangi romu kurarsan kur sorun yaşatmayacak. Örneğin Stock rom kanadında CN, EEA, GL, RU da yükleseniz sorun yaşamayacaksınız. Custom rom olarak Elite kursanız da ( ki çok başarılıdır.)

Oyla:
Üst Alt