MIUI 14 Xiaomi 14 ultra Kullananların Dikkatine

qmuhammedd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13 T
Meslek
Jandarma
Konular
4
Arkadaşlar Xiaomi 14 ultra kullanıyorum. Cihazım yurtdışı, imei ve direnç yapıldı. Araştırdığım bilgiye göre ;

Xiaomi 14 Ultra cihazlarınızı HyperOS 2'ye (Android 15'e) güncellemeyin.

Cihaz "nvdata is corrupted" hatasında kalmakta ve sürüm düşüp açmaya çalıştığınızda IMEl'leriniz gitmekte.

Böyle bir bilgi var şuan güncellemeyin..

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
a2 lite
Konular
17
bu bilginin kaynağı nedir ? Neden kaynak vermeden insanları galeyana getiriyorsunuz ? Araştırdığınız bilgileri bizimle de paylaşır mısınız ?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Arkadaş araştırdığım bilgiye göre diyor ama haberin ciddiyeti şüpheli. Sosyal medyada böyle dolaşan bir söylenti var sadece. Cihaz için henüz yayınlanmamış bir romda sıkıntı var demek abesle iştigalden öteye geçmez.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Arkadaş araştırdığım bilgiye göre diyor ama haberin ciddiyeti şüpheli. Sosyal medyada böyle dolaşan bir söylenti var sadece. Cihaz için henüz yayınlanmamış bir romda sıkıntı var demek abesle iştigalden öteye geçmez.
Hocam telegram grubunda yaşadığımız bir durum bu olay doğru, benim telefonum kayıtsız olduğu için kurulum ve geri dönüşte sıkıntı yaşamadım fakat dirençli cihazı olan bir arkadaşta bu sorun oldu imeileri gitti arkadaş bir şekilde orijinal imeilere döndü. Diğer bir arkadaşta imeiler null oldu o da düzeltmeye çalışıyordu en son. Sorun romda değil dirençli cihazlarda kısacası.

Ekli dosyalar

• photo_2024-11-04_15-01-40.jpg
    photo_2024-11-04_15-01-40.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
a2 lite
Konular
17
Hocam telegram grubunda yaşadığımız bir durum bu olay doğru, benim telefonum kayıtsız olduğu için kurulum ve geri dönüşte sıkıntı yaşamadım fakat dirençli cihazı olan bir arkadaşta bu sorun oldu imeileri gitti arkadaş bir şekilde orijinal imeilere döndü. Diğer bir arkadaşta imeiler null oldu o da düzeltmeye çalışıyordu en son. Sorun romda değil dirençli cihazlarda kısacası.
şuan mi 14 ultra global için bir güncelleme yok gibi duruyor. resmi olarak yayınlandı mı ?

qmuhammedd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13 T
Meslek
Jandarma
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlarlarım, ben de Xiaomi 14 ultra kullanıcısıyım. Sizin mağdur olmanızı istemediğim için bu bilgiyi paylaştım ki, örnek olarak arkadaşın bir tanesi de imei muhabbeti olmuş.

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
a2 lite
Konular
17
Hayır sadece çin için beta mevcut şuan
acaba kuranlar global modellere mi kurdular veya farklı cihazlara ? Mi 14 ultra için global sürüm güncelleme ekranında belirdiğinde kurulsa bence sorun olmaz gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlarlarım, ben de Xiaomi 14 ultra kullanıcısıyım. Sizin mağdur olmanızı istemediğim için bu bilgiyi paylaştım ki, örnek olarak arkadaşın bir tanesi de imei muhabbeti olmuş.
Kaynak neresi ? Söylediğiniz şeylerin kaynağı yok araştırdım diyorsunuz. Sadece çin için yayınlanan rom'u global cihaza kuranlarda bu sorun varsa ?

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
acaba kuranlar global modellere mi kurdular veya farklı cihazlara ? Mi 14 ultra için global sürüm güncelleme ekranında belirdiğinde kurulsa bence sorun olmaz gibi.
otadan gelirse tabi ki sorun olmaz

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Bende Facebook gruplarında gördüm hocam. Zaten dirençli cihaz her türlü sıkıntı. Çoğu insan mecburiyetten başvuruyor belki. Lakin şahsi fikrim
( tabii sözüm meclisten dışarı) bir telefona direnç işlemi yaptırmak bana göre hiç akıl kârı değil.
İstisnalar kaideyi bozmaz ama telefonuna direnç kaydı yaptırıp ta sıkıntısız kullanana hiç şahit olmadım.

Üst Alt