Soru xiaomi 14 ultra Kayıt

redthecrow

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi 10
Konular
4
merhabalar 14 ultra almayı düşünüyorum da bu direnç dışında yazılımsal kayıt ile ilgili herhangi bir gelişme mevcut mudur ? yoksa şuan için direnç dışında kayıt yapma imkanı yok mudur ?

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
merhabalar 14 ultra almayı düşünüyorum da bu direnç dışında imei kaydı ile ilgili herhangi bir gelişme mevcut mudur ? yoksa şuan için direnç dışında imei atma imkanı yok mudur ?
Maalesef şuan için çok zor bulunsa 4 yıl içerisin de bulunurdu diye düşünüyorum.

Tabi hiç bir şey imkansız değil fakat zaman alır çıksa bile.

Samsung gibi olay olursa ancak o zaman donanımsal müdahale olmadan işlem yapılabilir.:
Forum kuralları gereği söz edilen kelimelerinizi düzeltim. )

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Maalesef şuan için çok zor bulunsa 4 yıl içerisin de bulunurdu diye düşünüyorum.

Tabi hiç bir şey imkansız değil fakat zaman alır çıksa bile.

Samsung gibi olay olursa ancak o zaman donanımsal müdahale olmadan işlem yapılabilir.:
Forum kuralları gereği söz edilen kelimelerinizi düzeltim. )
Samsungdaki olay nedir hocam şirketin kendisi mi izin veriyor imei düzenlemeye ? Server falan diyorlar da ne serverı bu kime ait hiç anlayamadım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Samsungdaki olay nedir hocam şirketin kendisi mi izin veriyor imei düzenlemeye ? Server falan diyorlar da ne serverı bu kime ait hiç anlayamadım
Aynen.. Samsung'da kabaca firmanın kendi izin verdiği servisler sayesinde yapılıyor. Ama ben firmanın bunu istediğini düşünmüyorum ve bu işi uzun ömürlü görmüyorum..

Üst Alt