- Adım
- zafer
- Konular
- 4
1- HyperOS 2 dirençten dolayı yüklenmiyor değil. Yüklenmeme sebebi Bootloader kilidi açıldıktan sonra imei atılmış olması.
2- Bootloader kilidi açık, ama kilit açtıktan sonra hiç imei atmamışsanız rahatlıkla HyperOS 2 yükleyebilirsiniz.
3- Bootloader kilidi açık ve kilit açık iken imei atmamışsanız EFS'niz orjinal demek ve ilk iş efs yedeğini almak olsun.
4- Bootloader kilidi açıldıktan sonra imei atılmışsa ve orjinal efs yedeğiniz yoksa şu an için HyperOS 2 yüklemeyi unutun benim gibi.
Diyelimki benim durumum 3. Maddeye uygun. Peki efs yedeği nasıl alınır ve herhangi bir sorunda nasıl yüklenir.1- HyperOS 2 dirençten dolayı yüklenmiyor değil. Yüklenmeme sebebi Bootloader kilidi açıldıktan sonra imei atılmış olması.
2- Bootloader kilidi açık, ama kilit açtıktan sonra hiç imei atmamışsanız rahatlıkla HyperOS 2 yükleyebilirsiniz.
3- Bootloader kilidi açık ve kilit açık iken imei atmamışsanız EFS'niz orjinal demek ve ilk iş efs yedeğini almak olsun.
4- Bootloader kilidi açıldıktan sonra imei atılmışsa ve orjinal efs yedeğiniz yoksa şu an için HyperOS 2 yüklemeyi unutun benim gibi.