Soru Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Hala Alamayanlar

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
1- HyperOS 2 dirençten dolayı yüklenmiyor değil. Yüklenmeme sebebi Bootloader kilidi açıldıktan sonra imei atılmış olması.

2- Bootloader kilidi açık, ama kilit açtıktan sonra hiç imei atmamışsanız rahatlıkla HyperOS 2 yükleyebilirsiniz.

3- Bootloader kilidi açık ve kilit açık iken imei atmamışsanız EFS'niz orjinal demek ve ilk iş efs yedeğini almak olsun.

4- Bootloader kilidi açıldıktan sonra imei atılmışsa ve orjinal efs yedeğiniz yoksa şu an için HyperOS 2 yüklemeyi unutun benim gibi.

1- HyperOS 2 dirençten dolayı yüklenmiyor değil. Yüklenmeme sebebi Bootloader kilidi açıldıktan sonra imei atılmış olması.

2- Bootloader kilidi açık, ama kilit açtıktan sonra hiç imei atmamışsanız rahatlıkla HyperOS 2 yükleyebilirsiniz.

3- Bootloader kilidi açık ve kilit açık iken imei atmamışsanız EFS'niz orjinal demek ve ilk iş efs yedeğini almak olsun.

4- Bootloader kilidi açıldıktan sonra imei atılmışsa ve orjinal efs yedeğiniz yoksa şu an için HyperOS 2 yüklemeyi unutun benim gibi.
Diyelimki benim durumum 3. Maddeye uygun. Peki efs yedeği nasıl alınır ve herhangi bir sorunda nasıl yüklenir.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Diyelimki benim durumum 3. Maddeye uygun. Peki efs yedeği nasıl alınır ve herhangi bir sorunda nasıl yüklenir.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
10
PC de yedegim var. Direnci BOOTLEADER acilarakmi atiliyor bilmiyorum. Ama BOOTLEADER kapalı şuan. Cihaz kilitli. Telefonu sıfırlama yapıp orjinal imeilerini yükleyip guncellme almasını sağlayabiliriz doğrumu?
Direnç atımı için BL kilidinin açılmasına gerek yok. Cihaz şu an kilitli ise, sıfırlarsanız orjinal imei'ye geri döner ve güncelleme alabilirsiniz

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Direnç atımı için BL kilidinin açılmasına gerek yok. Cihaz şu an kilitli ise, sıfırlarsanız orjinal imei'ye geri döner ve güncelleme alabilirsiniz
Cihazım dirençli olmasına rağmen sıfırlama sonrasında orjinal IMEI ile hyperos 2 yi kurabiliyorum doğrumu anladım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz dirençli olduğu için güncelleme alamıyoruz diye biliyordum ben.

Eğer soyledigginiz gibiyse bu şekilde kullanıp 4 ay sonra hypros 2 ye gecebilirim. Bellimi olur bekllkide direncliler için belki yama yaparlar

Son düzenleme:

yigit11222

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
1

dirençden sonraki imei duruyor ama bl kapalı ve hyperos 2 güncellemesi gelmedi halen cihaz mi14 ultra ve global rom aldığım yer güncelleme alır telefon dedi ne yapmalıyım bide güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diyor

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-12-07 saat 22.42.11_12bf2a50.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-07 saat 22.42.11_12bf2a50.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Görsel 2024-12-07 saat 22.43.03_e313ba26.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-07 saat 22.43.03_e313ba26.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 17

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
dirençden sonraki imei duruyor ama bl kapalı ve hyperos 2 güncellemesi gelmedi halen cihaz mi14 ultra ve global rom aldığım yer güncelleme alır telefon dedi ne yapmalıyım bide güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diyor
Senin cihaz güncelleme almaz maalesef.Global romdasın ama mart sürümündesin.Bl açabilirsen bl açıp kendin kurabilirsin fastboottan. Yada yetkili hesapla halledenler var.Bu haliyle güncelleme alman imkansız.

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Benimde böyleydi. Cihazinizda fake room var şuan. Güncelleme almaz. Güncelleme yide zaten 1.0.12.0 sürümüne kadar alabilir. Öncelikle usta birinden destek alicak siniz. Forumda hasan Kadioglu arkadaş benim cihazı güncellenmişti. Kendisinden destek alabilirsiniz.

Senin cihaz güncelleme almaz maalesef.Global romdasın ama mart sürümündesin.Bl açabilirsen bl açıp kendin kurabilirsin fastboottan. Yada yetkili hesapla halledenler var.Bu haliyle güncelleme alman imkansız.
H.kadioglu ile iletişime geçin lütfen

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Benimde böyleydi. Cihazinizda fake room var şuan. Güncelleme almaz. Güncelleme yide zaten 1.0.12.0 sürümüne kadar alabilir. Öncelikle usta birinden destek alicak siniz. Forumda hasan Kadioglu arkadaş benim cihazı güncellenmişti. Kendisinden destek alabilirsiniz.

H.kadioglu ile iletişime geçin lütfen
Maalesef bu şekilde yanlış bilgi verip cihaz satıyorlar.

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Maalesef bu şekilde yanlış bilgi verip cihaz satıyorlar.
Aynen öyle. Bana satarken güncelleme dosyası çıkınca vereceğiz ve kendiniz güncelleme yapacaksınız dendi. Dedikleri gibi kolay değil maalesef. Efs yedeği alınacak. Gerekli drivers lar inecek vs. Yani biraz bilgili olmak gerekiyor.

Yusufakgnx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
0
Dirençli tek imei benim cihaz sıfırlarsam güncelleme alır mı ve orijinal imei kullabilir miyiz?

Üst Alt