Benim de yurt dışı direnç kayıtlı. Güncelleme geldi ama yapınca imeiler gidiyor diye yapmadım.bendede yd 14 ultra var direnç kayıtlı tek sim kayıtlı halen güncelleme gelmedi bide güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diyor ne yapmalıyım
Sanırım ROM ile alâkalıymış. Benimki Taiwan ROM yüklü global cihaz fakat ben de güncelleme alamadım. Açıkçası sorun yaşayanları görünce almamış olmasından da pek şikayetçi değilimArkadaşlar 14 ultra global sürüm kullanıp hala güncelleme alamayan kaç kişiyiz acaba? Ve ne zaman alacağız?
direnç işlemi yapıldıktan sonra atılan imei duruyor mu? BL kilidi açtınız mı? BL kilidi açtıysanız kilit açılırken cihaz sıfırlanır ve tekrar imei attınız mı?bendede yd 14 ultra var direnç kayıtlı tek sim kayıtlı halen güncelleme gelmedi bide güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diyor ne yapmalıyım
sizin içinde üstteki açıklamam geçerli. dikkatli okuyup açıklamaya göre davranınız.Benim de yurt dışı direnç kayıtlı. Güncelleme geldi ama yapınca imeiler gidiyor diye yapmadım.
24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hiç bir bilgim yok bl kapalı ama açarsam imei gidermi bide ilk defa yapacağım sıkıntı yaşarmıyım bilmdeiğim içindirenç işlemi yapıldıktan sonra atılan imei duruyor mu? BL kilidi açtınız mı? BL kilidi açtıysanız kilit açılırken cihaz sıfırlanır ve tekrar imei attınız mı?
Direnç işlemi yapılınca atılan imei halen duruyorsa, BL kilidiniz de açık ise, BL kilidi açık iken imei attırmadıysanız çok şanslısınız. Hemen EFS yedeğini alın ve kendiniz maunel elle Hyperos 2 yükleyip rahatlıkla kullanın. EFS yedeği çok önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizin içinde üstteki açıklamam geçerli. dikkatli okuyup açıklamaya göre davranınız.
1- HyperOS 2 dirençten dolayı yüklenmiyor değil. Yüklenmeme sebebi Bootloader kilidi açıldıktan sonra imei atılmış olması.Arkadaşlar bir sorum olacak şu an hypros 1'deyim mecburen çünkü cihazım dirençli ve imei atılı durumda hyperos 2'yi yükleyemiyoruz dirençten dolayı ama bootleader kilidini açıp yeniden IMEI yükleyerek hyperos 2 EU roomunu yükleme yapabilir miyiz? EGER HYPEROS 2 YE GÜNCELLEME YAPAMIYORSAK O ZAMAN BOOTLEADER KİLİDİNİ AÇIP EU ROOM KURALIM? BÖYLE BİR ŞEY MÜMKÜN MÜ
hiç bir bilgim yok bl kapalı ama açarsam imei gidermi bide ilk defa yapacağım sıkıntı yaşarmıyım bilmdeiğim içi
PC de yedegim var. Direnci BOOTLEADER acilarakmi atiliyor bilmiyorum. Ama BOOTLEADER kapalı şuan. Cihaz kilitli. Telefonu sıfırlama yapıp orjinal imeilerini yükleyip guncellme almasını sağlayabiliriz doğrumu?1- HyperOS 2 dirençten dolayı yüklenmiyor değil. Yüklenmeme sebebi Bootloader kilidi açıldıktan sonra imei atılmış olması.
2- Bootloader kilidi açık, ama kilit açtıktan sonra hiç imei atmamışsanız rahatlıkla HyperOS 2 yükleyebilirsiniz.
3- Bootloader kilidi açık ve kilit açık iken imei atmamışsanız EFS'niz orjinal demek ve ilk iş efs yedeğini almak olsun.
4- Bootloader kilidi açıldıktan sonra imei atılmışsa ve orjinal efs yedeğiniz yoksa şu an için HyperOS 2 yüklemeyi unutun benim gibi.