Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

erimmurat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erimmurat
Cihazım
14ultura
Konular
0
Mrhaba arkadaşlar iyi günler ben mi 14 ultura kulanıyorum dirençli kayıt atıldı ancak 1.0.2.0 UNAMIXm diye bir sürümde ve güncelleme alıp almadığını bilmiyorum öncelikli sorum bu global mı rom mu oluyor? İkinci olarak en son sürüm ney? Hyperos 2 daha yayınlanmadı ne zaman gelir

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
2
Mrhaba arkadaşlar iyi günler ben mi 14 ultura kulanıyorum dirençli kayıt atıldı ancak 1.0.2.0 UNAMIXm diye bir sürümde ve güncelleme alıp almadığını bilmiyorum öncelikli sorum bu global mı rom mu oluyor? İkinci olarak en son sürüm ney? Hyperos 2 daha yayınlanmadı ne zaman gelir
UNAMIXM Global sürüm oluyor.
Şuan en son HyperOs 1.0.12 UNAMIXM sürümü mevcut.

Ekli dosyalar

• IMG_20241120_084628.jpg
    IMG_20241120_084628.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 27

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
2
Kasım ayı sonu geldi hâlâ global sürüme HyperOs2.0 güncellemesi gelmedi OTA dan bu gidişle Aralığa kalıcak büyük ihtimalle ☺️

Hakan214

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
xioamiNot 8 pro
Konular
1
hayır. rom yayınlanınca indirip manuel olarak yükleyeceğim inşaallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pil açısından en kullanışlı rom çin romlarıdır. cihazınızın BL kilidi açık ve root varsa, Türkçe dil ekleyebiliyorsunuz ve ben şu an bu şekilde çin romu kullanıyorum. çok memnunum
Çin romu köyde 4.5 g çekiyor mu bant 20 açık oluyormu bilginiz varmı?

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Sizin cihazda fake room var. 1.0.12.0 olan son sürümü indirin pc den kurun

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Cihaz hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. İlk kez yurt dışı bir cihaz aldım ve direnç kaydı yaptırdım. Cihazı çok sık kullandığımda 10-12 saat arasında şarjı bitiyor. Eğer aralıklı kullanırsam 20-24 saat arası şarjı %5 seviyelerine kadar iniyor. ROM kurmam gerekir mi yoksa bu şekil kullanmaya devam etmeli miyim bilmiyorum. Gerçi kurmak istesem bile nasıl yapılacağını bilmiyorum. Beni şu ana kadar rahatsız eden birkaç şey var. Birincisi direnç kaydı nedeniyle cihazın su ve toz geçirgenliğinin azaldığını düşünmem, ikincisi arka kameradan sürekli olarak gelen ve hiç kesilmeyen ses, üçüncüsü ise şarj süresi. Onun haricinde cihazdan genel olarak memnunum.
Hocam İçinizi Ferah Tutun Dirençle Alakalı Bir Durum Değil Muhtemelen Henüz Patlak Vermemiş Kronik Bir Sorun Çevremde 3 Tane Xiaomi 14 Ultra var İkisi Dirençli Birisi Dirençsiz Benim Dirençli Olan 2-4 Saat Arası Ekran Veriyor. Diğer Dirençli Olan 6-7 Saat Veriyor, Henüz Direnç Atılmamış Olan Cihaz da 3-4 Saat Arasinda Veriyor Yani Dirençle Alakalı Bir Durum Değil Bu Merak Etmeyin 14 Ultra Kullanan Hemen Hemen Herkeste Var Bu Sorun Günde 3 Kere Şarja Takmak Gerekiyor Eminim Yazılım İle Halledeceklerdir Problemi

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
2
Evet Arkadaşlar bugün itibariyle Xiaomi 14 Ultra Global Cihazlara HyperOs 2.0 güncellemesi geldi Dirençli imei kayıtlı cihazı olup deneyen varmı otamatik güncelleme yapıncada hataya düşüyormu cihaz yada imei gidiyor mu ☺️

Ekli dosyalar

• IMG_20241129_073346.jpg
    IMG_20241129_073346.jpg
    400,4 KB · Görüntüleme: 22

isa_cheff

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Evet Arkadaşlar bugün itibariyle Xiaomi 14 Ultra Global Cihazlara HyperOs 2.0 güncellemesi geldi Dirençli imei kayıtlı cihazı olup deneyen varmı otamatik güncelleme yapıncada hataya düşüyormu cihaz yada imei gidiyor mu ☺️
Bende de 14 Ultra var. Henüz gelmedi

Üst Alt