Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

szr.unal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer inan
Cihazım
Mi9
Konular
5
Süreç nasıl yapılıyor biraz anlatır mısınız. Benimde cihaz aynı direnç + çift imei , BL kilidi kapalı.

Önce BL kilidi açılıp sıfırlamami yapacağız. Sonrasında mi server kaydı yapilacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çift IMEI ve dirençli cihazımı Server kayıt yaptık ve hyperos 2'ye güncelledik. Artık herkes kayıt yaptırabilir diye düşünüyorum.
Süreç nasıl yapılıyor biraz anlatır mısınız. Benimde cihaz aynı direnç + çift imei , BL kilidi kapalı.

Önce BL kilidi açılıp sıfırlamami yapacağız. Sonrasında mi server kaydı yapilacak

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2

Güvenilir birisi bulacaksınız, sonra uzaktan bağlanıp Tüm işlemleri onlar halledecek. Bende global 14 Ultra cihazıma o şekilde yaptırdım. Şu an sorunsuz mis gibi Alet kullanıyorum çok şükür

Bootloader açık mı sizin? Rus roomu nü direk kuruluyor mu? Benim Cihazım çin versiyonu. Bootloader kapalı
Bl açık , Rus Sürüm Çok iyi..

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
19
Güvenilir birisi bulacaksınız, sonra uzaktan bağlanıp Tüm işlemleri onlar halledecek. Bende global 14 Ultra cihazıma o şekilde yaptırdım. Şu an sorunsuz mis gibi Alet kullanıyorum çok şükür

Bl açık , Rus Sürüm Çok iyi..
ücreti ne kadar bu işlemin ?

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Özelden yazıyorum sizbana da yazarmısın ve maliyeti ne mi 14 ultra çift sim direçli bl açık bende

server kaydında çift imei yapılabiliyormu teke mi düşüyor

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2

karaçavuş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
0
Usta şimdi bl kapalı dirençli 14u var bunu hos2 ye güncellersem nv data hatası veriyor sanırım hatayı verdiğinde telefon hos2 şeklinde açılıyormu IMEI gitmiş şekilde

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Arkadaşlar Yapacak bişey yok Çözüme kavuşmak için İyi paralar ödemek zorundayız. Ben 110$ Ödedim. Dirençli Aletteki bu Güncelleme Sıfırlama derdimi çözmek için. Bana ek Maliyet Oldu ama olsun. Diğer türlü ne zaman çıkacağı belli olmayan Fix için beklemek zorunda kalacaktım. Şimdi sıfırlama Güncelleme Alayı yapılıyor. 2 kere Sıfırlama yaptım Hiç bir sorun yok. Rus Romu da kurdum. Akıyor Alet angel~~

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4

server kaydında çift imei yapılabiliyormu teke mi düşüyor
Tek imei oluyor

Usta şimdi bl kapalı dirençli 14u var bunu hos2 ye güncellersem nv data hatası veriyor sanırım hatayı verdiğinde telefon hos2 şeklinde açılıyormu IMEI gitmiş şekilde
Hs 2 de açılmaz. 1 de açılır. Format atmadığımız sürece imei ler gitmez.

Üst Alt