Yardım Xiaomi 14 ultra Çin cihazı rom yardım

hasanali0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN ALİ
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global sahte hypo 1
Telefon Modeli
Xiaomi 14 ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamünaleyküm. Xiaomi 14 ultra cihazım var. Getprops uygulamasından baktığımda cihaz çin cihazı dirençli tek sim kayıtlı sahte romlu ve bl kilidi kapalı görüyorum. Cihazı normal global roma nasıl çevirebilirim yardımcı olabilir misiniz lütfen hypo 1de kaldı güncelleme almıyor.

Ekli dosyalar

• IMG-20250820-WA0011.jpg
    IMG-20250820-WA0011.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG-20250820-WA0012.jpg
    IMG-20250820-WA0012.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 13

Gezer7887

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
11
dostum bootloader kilidi açıp rom yüklemen gerekli bootloader kilidi de biraz zor açılıyor cihaz çin cihazı ise çin hesabı gerekli onun için ben hellotalk diye bir uygulamadan çinliyle tanıştım ondan rica ettim bana hesap açıp verdi tabi dolandırıcı sananlar oldu şansına yani önce geliştirici seceneklerinden hesap ekle diyin kendi hesabınızla
"The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" boyle bir hata yoksa mi community uygulamasından başvuru yapmanız gerekli az araştırın karşınıza cıkacaktır eğer boyle bir hata varsa çin hesabı gerekli

Oyla:

hasanali0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN ALİ
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum bootloader kilidi açıp rom yüklemen gerekli bootloader kilidi de biraz zor açılıyor cihaz çin cihazı ise çin hesabı gerekli onun için ben hellotalk diye bir uygulamadan çinliyle tanıştım ondan rica ettim bana hesap açıp verdi tabi dolandırıcı sananlar oldu şansına yani önce geliştirici seceneklerinden hesap ekle diyin kendi hesabınızla
"The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" boyle bir hata yoksa mi community uygulamasından başvuru yapmanız gerekli az araştırın karşınıza cıkacaktır eğer boyle bir hata varsa çin hesabı gerekli
Request parameters error hatası veriyor

Oyla:
Üst Alt