Yardım Xiaomi 14 Ultra cihazım hakkında yardım

ysensoy40

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
2
Yaklaşık 4 ay önce hiç araştırma yapmadan arkadaştan görerek xiaomi 14 ultra yurtdışı cihaz aldım. Aldığım kişi bana yasal kayıtlı cihazdan tek farkı güncelleme yapma, yaparsan imei gider, tekrar attırmak zorunda kalırsın demişti. Sonradan cihazı ben kurcalarken fabrika ayarlarına sıfırladım. Ondan sonra cihazımın kayıt dışı olduğuna dair mesajlar gelmeye başladı. Tekrar imei attıracağım bunu çözeceğiz.

Sonrasında cihazın batarya performansından memnun olmayınca telefon hakkında araştırmalar yapmaya başladım. Yurtdışı telefonlarda direnç kayıt ve server kayıt varmış. Cihazın Hardware Versionu kırmızı renkli P1 yazıyor buradan direnç kayıt olduğunu öğrendim. Ayrıca global ve global olmayan cihazlar varmış. Model 24030PN60G buradan cihazın global olduğunu öğrendim.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videoda eu romun çok iyi olduğu ve batarya performansını baya artırdığı söyleniyor.

Benim direnç kayıtlı cihaza bu romu yüklersem herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Cihaza imei attırdıktan sonra imei gitmeden cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamanın bir yolu var mıdır?

Direnç kayıtlı cihazlarda suya ve toza dayanıklılık özelliği kesinlikle gidiyor mu?

Cihaza HyperOS 2 / Android 15 güncellemesi neden gelmedi? (şu anki işletim sistemi HyperOS 1.0.2.0.UNAMIXM / Android 14UKQ1)

ysensoy40

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
2
Şebeke Çekiminde Sorun yaratmıyorsa Evet Tek Fark Güncelleme Yapamamak, Benim Global Cihaz Alma sebebim Güncelleme Yapabilmek İçindi Şimdi Server Kaydı Çıkmamış Olsaydı Global Cihaz Almanın Hiç Bir Etkisi Kalmayacaktı Bizde Hyperos 2yi Kullanamayacaktik Allah'tan Server Kaydı Çıktı Hyperos 2 Güncellemesi Alabiliyoruz. O Cihazın Eksileri Güncelleme Sorunu, Artıları Şarj Süresi Global Modellerden Daha İyi Çünkü Bataryası Daha Büyük. Biliyorsunuz Xiaomi Çok Isınan Bir Telefon Bazilarinda Artı Olarak telefonun Arkası Cam ise Daha Zor Isınıyor Telefonun Global Sürümünde Cam Seçeneği Yok Yalnizca Çin Sürümünde Cam versiyon Var.
Server kayıt ne zaman çıktı hocam, çin cihazında güncelleme yapmanın hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şebeke Çekiminde Sorun yaratmıyorsa Evet Tek Fark Güncelleme Yapamamak, Benim Global Cihaz Alma sebebim Güncelleme Yapabilmek İçindi Şimdi Server Kaydı Çıkmamış Olsaydı Global Cihaz Almanın Hiç Bir Etkisi Kalmayacaktı Bizde Hyperos 2yi Kullanamayacaktik Allah'tan Server Kaydı Çıktı Hyperos 2 Güncellemesi Alabiliyoruz. O Cihazın Eksileri Güncelleme Sorunu, Artıları Şarj Süresi Global Modellerden Daha İyi Çünkü Bataryası Daha Büyük. Biliyorsunuz Xiaomi Çok Isınan Bir Telefon Bazilarinda Artı Olarak telefonun Arkası Cam ise Daha Zor Isınıyor Telefonun Global Sürümünde Cam Seçeneği Yok Yalnizca Çin Sürümünde Cam versiyon Var.
Server kayıt ne zaman çıktı hocam benim cihaza server kayıt olmaz mı, veya sizin cihazda server kayıt olmadan(direnç kayıt olduğunda) güncelleme yapılamıyor mu? benim cihazın bataryası kaç mah?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17

Server kayıt ne zaman çıktı hocam benim cihaza server kayıt olmaz mı, veya sizin cihazda server kayıt olmadan(direnç kayıt olduğunda) güncelleme yapılamıyor mu? benim cihazın bataryası kaç mah?
5000 mAh (Global)
5300 mAh (China)

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8

Hocam Cihaz Bataryası 5340 mah sizin, 5000 mah bizim.

Çin'e sserver ooluyor mmu bbilmiyorum.

Dirençli ccihaz ggüncelleme yapılırsa iimei gider yani ccihaz aaçılmaz sserver ooluyorsa vve çekim sorunu yoksa Çin ccihazın aartıları dda mmevcut. Alakasız bir not: Coolfont ilk hharfleri bbazen ççift aatıyor hherhalde yada ssitenin hhatası

NrsnOnk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ZihinbaZ
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Pro
Meslek
Zabıt Katibi
Konular
21
Getprops uygulamasını yükleyip fake rom var mı yok mu öğrenebilirsiniz var mı yok mu öğrenebilirsiniz

Burada APK olarak var kurup SS atarsan yardımcı olurum
Hocam uygulama hangisi. Uygulama simgesinin SS alıp paylaşabilir misiniz ?

Üst Alt