- Adım
- gökhan
- Cihazım
- mi 10t pro
- Konular
- 1
google zaman çizelgesi bile açılmıyor, çok sinir bozucu bir durum paramızla rezil olduk gerçketen
hangi yöntem ile açtınız acaba, link atabilir misiniz?ben topluluktaki yöntem ile açtım hiç problem olmadı hocam
forumda mevcut hocam bu şekilde sorunsuz hallettimhangi yöntem ile açtınız acaba, link atabilir misiniz?
Cihaz Global mi Çin cihazımı ?link değil hocam yüklü olan xiaomi topluluk uygulamasından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
forumda mevcut hocam bu şekilde sorunsuz hallettim
Haber - [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım
Xiaomi HyperOS Bootloader Açma Rehberi: Ön Gereklilikler: En az 30 günlük bir Xiaomi hesabına sahip olmalısınız. Eğer hesabınız yoksa, yeni bir hesap açacaksanız 30 gün beklemeniz gerekecektir. Daha önce mevcut olan bir hesabınız varsa bunu kullanabilirsiniz. Fakat unutmayın bir hesabın aylık...forum.miuiturkiye.net
global cihazCihaz Global mi Çin cihazımı ?
request parameter error hatası veriyor ne yapmamız lazım can sıkıcı. Nasıl açtırabilirz hocam benzer şeyleri yaşamışızbenim telefonda BL kilidi açmaya çalıştığımda da benim hesapta aynı uyarıyı vermişti.
çok denedim ama açamamıştım, yetkili hesap ile bir tanıdığa açtırmıştım.
Hocam en az 30 gün aktif xiaomi hesabı olması gerekiyor daha14 ultra cihazımda son aşamada bi hatayla karşılaşıyorum güncelleme yaptıgımda yetkiniz yok diyor buna binaen nerede yanlış yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz