Yardım Xiaomi 14 Ultra Bootloader kilidi açma

Bekir (A2)

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Xiaomi Mi 14 U
Konular
32
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Yakın zamanda Poco X3 cihazımdan Mi 14 Ultra'ya geçiş yaptım ve Mi 6'dan bu zamana kadar kullandığım tüm Xiaomilerde BL kilidi açık ve Rootlu kullanırdım ancak bu telefonda bir türlü açmayı başaramadım Mi Community sürekli ileri tarihe atıyor 5315 günlü Mi hesabım ile giriyorum ancak bir türlü açamadım sürekli ileri tarihe atıp kota doldu diyor ne yapmamı önerirsiniz artık ücretli yöntemlere mi yönelmeliyim?
Şimdiden teşekkür ederim.

enginqaraca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Mi 14 ultra
Meslek
Şoför
Konular
8
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Yakın zamanda Poco X3 cihazımdan Mi 14 Ultra'ya geçiş yaptım ve Mi 6'dan bu zamana kadar kullandığım tüm Xiaomilerde BL kilidi açık ve Rootlu kullanırdım ancak bu telefonda bir türlü açmayı başaramadım Mi Community sürekli ileri tarihe atıyor 5315 günlü Mi hesabım ile giriyorum ancak bir türlü açamadım sürekli ileri tarihe atıp kota doldu diyor ne yapmamı önerirsiniz artık ücretli yöntemlere mi yönelmeliyim?
Şimdiden teşekkür ederim.
Mi community de sistem Türkiye saati ile 19.00 da sıfırlanıyor, tam o saatte gir dene , ben öyle açmıştım

Bekir (A2)

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Xiaomi Mi 14 U
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi community de sistem Türkiye saati ile 19.00 da sıfırlanıyor, tam o saatte gir dene , ben öyle açmıştım
Bilgisayar üzerinden saniyeli canlı saat açıp deniyorum hocam ancak hep diğer güne atıyor.

MANLiKEMAN

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Adam
Cihazım
sweet
Konular
5
Ben de açamadım bir türlü, yeni hesap açıp 30 gün dolmasını bekliyorum. Ayrıca hesap seviyesini de artırmaya çalışıyorum bu arada. Bakalım şansımızı bir de böyle deneyelim.

Bekir (A2)

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Xiaomi Mi 14 U
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de açamadım bir türlü, yeni hesap açıp 30 gün dolmasını bekliyorum. Ayrıca hesap seviyesini de artırmaya çalışıyorum bu arada. Bakalım şansımızı bir de böyle deneyelim.
Yapacak bişey yok bende deniyorum şansa kaldık sanırım dediğiniz gibi

Üst Alt