Recovery Xiaomi 14 Ultra (aurora) Hyperos 2 Android 15 TWRP

hakankahraman026026

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Keskin Nişancı
Konular
1
Acil yardım TWRP yükledim gayet sorunsuz fakat şöyle bi durum yaşıyorum EFS ve Modem yedeği aldım cihazım yurt dışı imei atıldı güncelleme yapacaktım o yüzden EFS ve modem yedeği aldım imei giderse diye şuan reboot system yaptıktan sonra cihaz hiç açılmadı fastboot moda da girmiyor cihazda hiç tepki yok şarja takınca bile tepki yok ne yapmam gerekiyor acil yardım...

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
15
Acil yardım TWRP yükledim gayet sorunsuz fakat şöyle bi durum yaşıyorum EFS ve Modem yedeği aldım cihazım yurt dışı imei atıldı güncelleme yapacaktım o yüzden EFS ve modem yedeği aldım imei giderse diye şuan reboot system yaptıktan sonra cihaz hiç açılmadı fastboot moda da girmiyor cihazda hiç tepki yok şarja takınca bile tepki yok ne yapmam gerekiyor acil yardım...
eyvah eyvah. hiç sevmediğim durum. EDL mod. Arka kapak açılacak, cihaz EDL moda alınacak, yetkili hesap ile yazılım atılarak açılacak. geçmiş olsun.

hakankahraman026026

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Keskin Nişancı
Konular
1
eyvah eyvah. hiç sevmediğim durum. EDL mod. Arka kapak açılacak, cihaz EDL moda alınacak, yetkili hesap ile yazılım atılarak açılacak. geçmiş olsun.
Edl kablom var cihazın arka kapağının açılmasına gerek yok bilgisayar görüyor QUALCOMM 9008 olarak kendim nasıl yapabilirim Xiaomi Auth Hesabı olmadan

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Edl kablom var cihazın arka kapağının açılmasına gerek yok bilgisayar görüyor QUALCOMM 9008 olarak kendim nasıl yapabilirim Xiaomi Auth Hesabı olmadan

Bu konuda çözüm sunuldu?

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
15
edl kablosu çok güzelmiş. cihazın arka kapağının açılmaması harika. sizden rica etsem buraya kablonun fotosunu ekleyebilirmisiniz. marka model görünecek şekilde.

Üst Alt