- Adım
- Murat
- Cihazım
- Xiaomi 14
- Konular
- 5
Hocam link kırık twrp indiremiyorum linki güncelleyebilir misin?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam link kırık twrp indiremiyorum linki güncelleyebilir misin?
Buyrun linki yeniledimHocam link kırık twrp indiremiyorum linki güncelleyebilir misin?
eyvah eyvah. hiç sevmediğim durum. EDL mod. Arka kapak açılacak, cihaz EDL moda alınacak, yetkili hesap ile yazılım atılarak açılacak. geçmiş olsun.Acil yardım TWRP yükledim gayet sorunsuz fakat şöyle bi durum yaşıyorum EFS ve Modem yedeği aldım cihazım yurt dışı imei atıldı güncelleme yapacaktım o yüzden EFS ve modem yedeği aldım imei giderse diye şuan reboot system yaptıktan sonra cihaz hiç açılmadı fastboot moda da girmiyor cihazda hiç tepki yok şarja takınca bile tepki yok ne yapmam gerekiyor acil yardım...
Edl kablom var cihazın arka kapağının açılmasına gerek yok bilgisayar görüyor QUALCOMM 9008 olarak kendim nasıl yapabilirim Xiaomi Auth Hesabı olmadaneyvah eyvah. hiç sevmediğim durum. EDL mod. Arka kapak açılacak, cihaz EDL moda alınacak, yetkili hesap ile yazılım atılarak açılacak. geçmiş olsun.
Edl kablom var cihazın arka kapağının açılmasına gerek yok bilgisayar görüyor QUALCOMM 9008 olarak kendim nasıl yapabilirim Xiaomi Auth Hesabı olmadan
forum.miuiturkiye.net
edl kablosu çok güzelmiş. cihazın arka kapağının açılmaması harika. sizden rica etsem buraya kablonun fotosunu ekleyebilirmisiniz. marka model görünecek şekilde.Edl kablom var cihazın arka kapağının açılmasına gerek yok bilgisayar görüyor QUALCOMM 9008 olarak kendim nasıl yapabilirim Xiaomi Auth Hesabı olmadan