Soru Xiaomi 14 Pro IMEI Kayıt İşlemi Nasıl Yapılıyor

Suleymanbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
Server kayıt çıktı piyasa da 120 -130 USD TL olarak en uygun 4 bin TL söyleyenler var. Nasıl yapıldığını bilen varmı server kaydı kendimiz nerede nasıl yapabiliriz

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
59
Server kayıt çıktı piyasa da 120 -130 USD TL olarak en uygun 4 bin TL söyleyenler var. Nasıl yapıldığını bilen varmı server kaydı kendimiz nerede nasıl yapabiliriz
server kaydını kendin yapamazsın hocam. Bu paralı uygulama ile yapılan bir işlem.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Xiaomi servisleri aslında arıza durumunda sistem üzerinden cihazların mevcut IMEI'sini değiştirebiliyor. MIUI/HyperOS içinde böyle bir sistem var.

Server kayıt dediğiniz şey de aslında serviste çalışanlara verdiğiniz rüşvet. Yozlaşmış olan bu teknisyenler sizden parayı alıyor ve sistemden IMEI değiştiriyor. Orijinal IMEI ile aynı yani. Tespit edildiğinde bu adamlar işten atılıyor ve bir daha da hiç bir resmi serviste iş bulamıyor. Bu nedenle pahalı. Arkadaş oturuyor hesap yapıyor. Ayda 500$ kazansa yılda 6000$. On yıl teknisyenlik yapsa 60.000$ eder. İki ay içinde tespit edilse ve günlük 10 kişinin IMEI değiştirse kişi başı ortalama 100$'dan günlük 1000$ aylık 30.000$. Yani iki ayda on yılda kazanacağı parayı kazanmayı planlıyor. Yani ödenen para IMEI değişimi değil adamın mesleği elinden gidiyor ona karşılık verilen tazminat/rüşvet gibi düşünün.

mucizat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
2
13t pro var bende sim 1 kapalı sim 2 ay sonunda kapanacak ama yılbaşında ikiside sifirlanacak. Bu sene öyle olmayacak diyenlerde var.dun akşam bootlader kilidini açayım dedim.yogunluk.var yarın tekrar deneyin diye uyarı verdi. Yazılım kaydı yapan kişi var mı forumda.istanbuldayim ben.

Üst Alt