Yardım Xiaomi 14 Pro 5G fotoğrafı karartıyor.

neslihanneslihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Neslihan
Cihazım
14 pro 5g
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
OS sürüm 1.0.9.0.UOOMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi 14 pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba.xiaomi 14 pro 5g telefonumu alali bir hafta oldu.baslarda böyle bir sıkıntı yoktu.fakat iki gündür selfie çektiğim fotoğraflarım önce parlak güzel bir şekilde çıkıyor galeriye düşünce fotoğrafi karartıyor.cozum bulabilir misiniz

Murat_Kazanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Demir Çelik Kaynak
Konular
6
Hangi modda çekim yapıyorsun? Ai çekim ve hdr açık mı

Oyla:

neslihanneslihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Neslihan
Cihazım
14 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi modda çekim yapıyorsun? Ai çekim ve hdr açık mı
Hdr kapalı.ışık doldurma otomatikde kapalı.Ai çekim dediğiniz şey nedir o şekilde bir imare çıkmıyor telefonda.mi satış noktasında çalışan personele sordum orda da aynı cihazla çekim yaptım aynı bu şekilde oluyor.yapay zekadan dolayı olduğunu soyledilwr fakat nasıl aradan çıkartılır bilmediklerini söylediler.kamerada çok güzel çekiyor ne oluyorsa galeriye düştüğü anda oluyor.ayarladigim çekim yaptığım ışık ton yok oluyor

Oyla:

Murat_Kazanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Demir Çelik Kaynak
Konular
6
Hdr kapalı.ışık doldurma otomatikde kapalı.Ai çekim dediğiniz şey nedir o şekilde bir imare çıkmıyor telefonda.mi satış noktasında çalışan personele sordum orda da aynı cihazla çekim yaptım aynı bu şekilde oluyor.yapay zekadan dolayı olduğunu soyledilwr fakat nasıl aradan çıkartılır bilmediklerini söylediler.kamerada çok güzel çekiyor ne oluyorsa galeriye düştüğü anda oluyor.ayarladigim çekim yaptığım ışık ton yok oluyor
Ai çekim yapay zeka modu demek. Dış ışık seviyesine göre fotoğraf ışığını kendisi ayarlıyor. Ama foto çektikten sonra tonların değişmesi garip. Orijinal satıcı bile yapamıyorsa belki ana güncelleme geldikten sonra düzelir. Çok fazla aynı konuda şikayet olursa güncelleme getiriyorlar. İnşallah kısa sürede düzelir ☺️

Oyla:

neslihanneslihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Neslihan
Cihazım
14 pro 5g
Konular
1
Ai çekim yapay zeka modu demek. Dış ışık seviyesine göre fotoğraf ışığını kendisi ayarlıyor. Ama foto çektikten sonra tonların değişmesi garip. Orijinal satıcı bile yapamıyorsa belki ana güncelleme geldikten sonra düzelir. Çok fazla aynı konuda şikayet olursa güncelleme getiriyorlar. İnşallah kısa sürede düzelir ☺️
Al kemara sanırım yapay zekayla ilgili bir durummus onunda kapattim aynı.
Keşke almasaydim bu telefonu çok pişman oldum.8 pro kullanmıştim 5 yıl buda 14 pro iyiidr dedim ama keşke 5g almasaydim.inslah düzelir çok uzun soluklu kullanabilcegimi düşünmüyorum.cihaz sıkıntılı gibi.isiniyor şarji çabuk bitiyo ve elektrik kaçağı gibi arada ses de olmaya basladi

Oyla:

Murat_Kazanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Demir Çelik Kaynak
Konular
6
Al kemara sanırım yapay zekayla ilgili bir durummus onunda kapattim aynı.
Keşke almasaydim bu telefonu çok pişman oldum.8 pro kullanmıştim 5 yıl buda 14 pro iyiidr dedim ama keşke 5g almasaydim.inslah düzelir çok uzun soluklu kullanabilcegimi düşünmüyorum.cihaz sıkıntılı gibi.isiniyor şarji çabuk bitiyo ve elektrik kaçağı gibi arada ses de olmaya basladi
Yaşadığın durum için üzgünüm 😥😞😔. Hâlbuki o kadar fahiş fiyatlara satıp ve piyasaya çıkalı 1 yıl bile olmayan ve özellikleri öve öve bitirilmeyen telefonlar nasıl böyle sıkıntılar arka arkaya çıkarıyor hayret verici. Bende 12t pro kullanıyorum ama en ufak bir sorun yaşamadım. Arka Kamerası hâlâ en iyi kameralı telefonlar arasında. Hyperos kullanıyorum yani android 14

Oyla:

neslihanneslihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Neslihan
Cihazım
14 pro 5g
Konular
1
Yaşadığın durum için üzgünüm 😥😞😔. Hâlbuki o kadar fahiş fiyatlara satıp ve piyasaya çıkalı 1 yıl bile olmayan ve özellikleri öve öve bitirilmeyen telefonlar nasıl böyle sıkıntılar arka arkaya çıkarıyor hayret verici. Bende 12t pro kullanıyorum ama en ufak bir sorun yaşamadım. Arka Kamerası hâlâ en iyi kameralı telefonlar arasında. Hyperos kullanıyorum yani android 14
Şansıma kötü bir telefon seçtim sanırım.galeriye düşen fotoğrafi incelemek aklıma hiç gelmedi bakarken bende bundan önce pro 8 kullandim hemde 5 yıl.ve buna guvenerek aldım .14un kamerası daha iyidir diye ama maalesef.keske iPhone alsaydim o kadar para verilmez telefona diyip vazgectim.bunun bide sarjida çabuk bitiyor

Oyla:

Murat_Kazanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Demir Çelik Kaynak
Konular
6
Şansıma kötü bir telefon seçtim sanırım.galeriye düşen fotoğrafi incelemek aklıma hiç gelmedi bakarken bende bundan önce pro 8 kullandim hemde 5 yıl.ve buna guvenerek aldım .14un kamerası daha iyidir diye ama maalesef.keske iPhone alsaydim o kadar para verilmez telefona diyip vazgectim.bunun bide sarjida çabuk bitiyor
Kaç para verdin? İade veya değişim hakkın yok mu

Oyla:

neslihanneslihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Neslihan
Cihazım
14 pro 5g
Konular
1
Oyla:

Murat_Kazanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Demir Çelik Kaynak
Konular
6
23.400 malesef yasaya göre mağazada görüp beğendiğimiz telefonlara hat taktigimiz andan sonra hiç birsekilde değişim iade hakkı bulunmuyor
Çok saçma... O zaman niye o kadar garanti veya Türkiye garantili, 15 gün içinde iade gibi hikayelerden bahsediyorlar 😒😒. Direkt yurtdışı alıp kayıt ettirmek daha kârlı o zaman. Senin adına üzüldüm. Bu konularda en iyi marka Samsung.. kesinlikle 10 yıllık ürüne bile destek veriyorlar. Fiziki tamirat olmadığı sürece ücret de almıyorlar genelde. Biz 10 yıllık çamaşır makinesi için başvurduk hemen ücretsiz teknik destek kaydı açtılar

Oyla:
Üst Alt