Soru Xiaomi 14 imei

mlhclk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
2
yaklaşık 1 ay içinde yurt dışı Xiaomi 14 almayı düşünüyorum. İmei kaydı yapılıyor mu? Yani cihazı sorunsuz kullanabilir miyim? Bu işlerden pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Güzel haber az daha telefonu elden cıkaracaktım :) Peki Server kayıt'ın mantıgı nedir süreli uzatma gibi bir durum mu. Telefona fiziki bir işlem yapılıyor mu ?

Bunu bende merak ediyorum

Fiziksel bir işlem yapılmıyor, siz IMEI veriyorsunuz onlar servis sunucusuna bağlanıp uzaktan servis IMEI değiştirmiş gibi işlem yapıyorlar şeklinde düşünün.

Xiaomi'lerde pek yaygın değildi ama Samsung kullanıcıları uzun zamandır bu şekilde kayıt yapıyorlar ve şimdiye kadarki en sağlam yöntem. Fabrika çıkışı IMEI gibi oluyor. Klona düşmediği sürece problem olmayacaktır tahmin ediyorum. Yani kendi IMEI'nizi vermeniz daha sağlıklı olur.

Oyla:

Mithril0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
2
Fiziksel bir işlem yapılmıyor, siz IMEI veriyorsunuz onlar servis sunucusuna bağlanıp uzaktan servis IMEI değiştirmiş gibi işlem yapıyorlar şeklinde düşünün.

Xiaomi'lerde pek yaygın değildi ama Samsung kullanıcıları uzun zamandır bu şekilde kayıt yapıyorlar ve şimdiye kadarki en sağlam yöntem. Fabrika çıkışı IMEI gibi oluyor. Klona düşmediği sürece problem olmayacaktır tahmin ediyorum. Yani kendi IMEI'nizi vermeniz daha sağlıklı olur.
Hocam şu server kayıt için eng rom lazımmı peki?

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam şu server kayıt için eng rom lazımmı peki?
Evet hocam, cihazda eng rom kurulu olması gerekli. Sonrasını uzaktan bağlantı ile yapıyorlar.

H.kadioglu hocam konunuzu güncelleseniz, gerekli bilgileri, soruları ve cevapları vs ekleseniz biz de sizin konunuza yönlendirsek nasıl olur?

Oyla:

rcicek08

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
3

Hardware işlem yapılıyor gibi IMEI fabrikasyon değişiyor doğru mu anladim?
Bu durumda Rom değişikliği veya formatta bile uçma durumu da yaşanmaz temiz iş olur.

Yalnız server kayıt tabiri uzaktan btk işlemi gibi algı yaratıyor kafada:)

Oyla:
Üst Alt