Soru Xiaomi 14 BL Kilidi Açma Sorunu

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
42
Selamlar,

Xiaomi 14 kullanıyorum ancak ne yaptıysam bir türlü BL kilidini açamadım. Çok eski bir hesabım ile giriş yapıp dün denedim. Kota aşıldı uyarısı verdi. Çin saatine göre yani bizim saatimiz ile 19:00'da dene dediler denedim bu sefer de 25.01.2025 tarihinden sonra deneyin uyarısı geldi ve kilit açma tuşu pasif durumda. Tek istediğim EU haftalık beta romunu yükleyebilmek.

Forumda gezinirken hesap satın alıp hemen açabilenler olduğunu gördüm. Bu şekilde bir hizmeti olan mevcut ise tarafıma ulaşabilir mi acaba?

dydnlee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECİP
Cihazım
Xiaomi mi13
Konular
12
Şuan bildiğim server kapalı hocam. Yani bootloader açma için bir çin hesabına ihtiyacınız var. O hesaplada 1 ay xiaomi communitye üye olmanız gerekiyor. Daha sonra başvuru yapıp 1 hafta bekliyorsunuz. Tabi bu dediklerim çin cihazı ise geçerli. Birde servar yarın öbürgün açılır bilemiyorum.

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Ücret vererek az önce açtırdım. Os2 bizi para vermeye mahkum bıraktı.....

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Selamlar,

Xiaomi 14 kullanıyorum ancak ne yaptıysam bir türlü BL kilidini açamadım. Çok eski bir hesabım ile giriş yapıp dün denedim. Kota aşıldı uyarısı verdi. Çin saatine göre yani bizim saatimiz ile 19:00'da dene dediler denedim bu sefer de 25.01.2025 tarihinden sonra deneyin uyarısı geldi ve kilit açma tuşu pasif durumda. Tek istediğim EU haftalık beta romunu yükleyebilmek.

Forumda gezinirken hesap satın alıp hemen açabilenler olduğunu gördüm. Bu şekilde bir hizmeti olan mevcut ise tarafıma ulaşabilir mi acaba?
Hocam BL Kilidi açmak için Hesap satın almak zorunlu Özellikle 14 ultra Ve Diğer Serilerinde Diğer Hiç Bir Yöntem çalışmaz Hesap Hatası Verir. Daha Önceden İzin alınmış Bir Hesap Kiralayıp Onunla Açmanız Tek yoldur Kendinizi Boşuna Yormayın.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Hocam BL Kilidi açmak için Hesap satın almak zorunlu Özellikle 14 ultra Ve Diğer Serilerinde Diğer Hiç Bir Yöntem çalışmaz Hesap Hatası Verir. Daha Önceden İzin alınmış Bir Hesap Kiralayıp Onunla Açmanız Tek yoldur Kendinizi Boşuna Yormayın.
Tabi bu global cihazlar için geçerli cinden alınan telefonlar için geçerli değil.

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Server üzerinden şık diye açılıyor. Ama ücret biraz Külfiyetli.

djlazo31

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Galaxy S4
Konular
2
Ücret vererek az önce açtırdım. Os2 bizi para vermeye mahkum bıraktı.....
nereye açtırdınız cihazınız global mi çin mi acaba ? Xiaomi 14 çin cihazım var kilidi açmak için çok uğraşıyorum ancak henüz bir sonuç alamadım

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Aynı durumdan bende müzdaribim ne yazık ki