Soru Xiaomi 13'ün Ekranı Çok mu Soluk?

birkanoztrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
S23 Ultra
Konular
8
Merhabalar xiaomi 13 almayı planlıyorum fakat hangi videoyu izlersem izleyeyim hep rakiplerine göre daha az parlak ve soluk duruyor. Bunun sebebi ne? Telefon gerçekten böyle mi gözüküyor?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
İzlediğin bu videoda ekran parlaklığı kısık gibi. 3-4 tane karşılaştırma videosu izledim sorun yok gibi. Elinde Xiaomi 13 olan en yakın telefoncuya gidip deneme şansın varsa test edebilirsin.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Muhtemelen video'yu çeken kişi otomatik parlaklığı açmış. Otomatik parlaklıkta ekran bu şekilde görünüyor, olması gerekenden biraz da az yani... Bu nedenle ben genellikle oto parlaklık devre dışı kullanıyorum.

Rapboi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Al
Cihazım
Mi8 se
Konular
2
bu şekildeki testlerden yanlış bilgi alırsınız bende mi13 var ekran parlaklığı o kadar düşük değil ama daha onceki kulladıgım telefonlara gore parlak da diyemem mükemmel de diyemem. 1200 ile 1900 nit arası parlaklık var teoride şayet şu şekilde beğenmediğim tarafları var gün ışığındaki performansı benim için kötü ayrıca hem parlaklık hem ses ayarında aynı ipadlerdeki gibi yarıya kadar getirdiğinde parlaklık veya ses diye bişey kalmıyor bunu anlamış değilim sesin veya parlaklığın gozle gorulur derece belirginleşmesi yüzde 75 seviyelerinde oluyor. ama genel olarak daha alt modelden gecekseniz pişman etmez kaldı ki yurt dışı sorun cıkarmayan nadir telefonlardan biri parasına gore bence yeterli sonucta 3 yıl once cıkmıs bir telefon

Üst Alt