Rehber Xiaomi 13'te SIM Kart Okuma Sorunu Çözümü

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Tayvan HyperOS son sürümü hocam, mecburen eskisine döndüm modem dosyasının :) ama gerçekten sim olayı düzelmişti
Tayvanlarda evet sorun var :) TW harici CN-EEA-Global romlar ile sorunsuz çalışıyor. Hatta AOSP Based romlar ile de sorunsuz çalışıyor.

halilkarakuyu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Tayvanlarda evet sorun var :) TW harici CN-EEA-Global romlar ile sorunsuz çalışıyor. Hatta AOSP Based romlar ile de sorunsuz çalışıyor.
Çin romu için olumsuz yorumlar okudum o yüzden aklımda soru işaretleri var o yüzden geçmek istemiyorum qr kod çalışmıyor diyorlardı en son düzeldi mi bilmiyorum, hyperosa geçerkende WhatsApp yedeğim uçtu google drive yüzünden uğraşmak da istemiyorum ama sim kart işi canımı sıkmıyor da değil :)

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Çin romu için olumsuz yorumlar okudum o yüzden aklımda soru işaretleri var o yüzden geçmek istemiyorum qr kod çalışmıyor diyorlardı en son düzeldi mi bilmiyorum, hyperosa geçerkende WhatsApp yedeğim uçtu google drive yüzünden uğraşmak da istemiyorum ama sim kart işi canımı sıkmıyor da değil :)
HyperOS kullanacaksam bu kesinlikle CN rom olur. Kesinlikle çok fark var. Ne WhatsApp yedeğimle ne de Qr Kodlar ile alakalı hiçbir problem yaşadım. Sorunsuz bir deneyim yaşıyorum.

halilkarakuyu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
HyperOS kullanacaksam bu kesinlikle CN rom olur. Kesinlikle çok fark var. Ne WhatsApp yedeğimle ne de Qr Kodlar ile alakalı hiçbir problem yaşadım. Sorunsuz bir deneyim yaşıyorum.
Bugün akşam deneyeceğim hocam, Hangi tr paketini kullanıyorsun paylaşa bilirmisin

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61

Buradakini kullanıyorum.

Yükledikten sonra ilk boot uzun sürebilir telaşlanmayın

memleketim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ketenlim
Cihazım
Mi note3
Konular
4
Aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Modem dosyasını indirdim ama flashlamayı nasıl yapıyoruz, acemiliğime verin. varsa link olabilir. teşekkürler

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
Aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar. Modem dosyasını indirdim ama flashlamayı nasıl yapıyoruz, acemiliğime verin. varsa link olabilir. teşekkürler
İlk gönderide arkadaş yüklenmesinide açıklamış hocam.Cihazı fastboota alacaksınız,pcye bağlayacaksınız.Cmd ekranında fastboot devices yazıp pcnin cihazı gördüğünden emin olup fastboot flash modem modem.img yazıp entera basarak cihaza atacaksınız.

Üst Alt