Yardım Xiaomi 13T Pro'da Parmak İzi Sensörü ve Çift Dokunma Sorunu

GencerBry

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 4X
Konular
31
Merhaba,

Xiaomi 13T Pro cihazımda HyperOS 3.0.1.0 sürümü yüklü. Uzun süredir parmak izi okuyucu ile ilgili sorun yaşıyorum. Parmak izi tanımlamaya çalıştığımda sürekli "Parmak izi eklenemedi" hatası alıyorum. Bu sorun önceki sürümlerde de vardı ve son güncellemeden sonra da düzelmedi.

Bunun yanı sıra, çift dokunarak ekranı kapatma özelliği çalışıyor. Ancak çift dokunarak ekranı açmak istediğimde ekran kısa süreliğine yanıp sönüyor ve cihaz uyanmıyor.

Sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğunu öğrenmek ve çözüm için nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

tuncaykilinc8

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
13
Merhaba,

Xiaomi 13T Pro cihazımda HyperOS 3.0.1.0 sürümü yüklü. Uzun süredir parmak izi okuyucu ile ilgili sorun yaşıyorum. Parmak izi tanımlamaya çalıştığımda sürekli "Parmak izi eklenemedi" hatası alıyorum. Bu sorun önceki sürümlerde de vardı ve son güncellemeden sonra da düzelmedi.

Bunun yanı sıra, çift dokunarak ekranı kapatma özelliği çalışıyor. Ancak çift dokunarak ekranı açmak istediğimde ekran kısa süreliğine yanıp sönüyor ve cihaz uyanmıyor.

Sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğunu öğrenmek ve çözüm için nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
Farklı bir Rom denediniz mi

tuncaykilinc8

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
13
Merhaba,

Parmak izini hiç kullanmıyordum, şimdi denedim bende sıkıntı
Farklı bir Rom denediniz m

denemedim yurtdışı cihazı imei atılmış gider diye pek uğraşmadım
Benim cihaz da yurt dışı, dirençli. Fastboot ile rom yükleme yaptım. IMEI ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Söylediğiniz sıkıntıları da hiç yaşamadım.

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
arkadaslar genelde dırenc işleminden sonra parmak izinin kalıbrasyonu bozuluyor ordan bır denemenızı tavsıye ederım

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Ben denedim, herhangi bir sıkıntı yok. Stabil çalışıyor.
Hocam her direnc işleminde bozulmuyor zaten işlemi yapan kişiyle alakalı olucakki her cihazda kalibrasyon bozulmuyor ama genel olarak direncsen sonra kailbrasyon arızası oluyor ve basit şekilde kalibre edilebiliyor

Üst Alt