- Adım
- Ahmet Furkan
- Cihazım
- Xiaomi 13T Pro
- Meslek
- Bilgisayar M.
- Konular
- 9
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kurulum
*Vermiş olduğum bağlantıdan rom dosyasını indirin.
*Winrar vb. programla klasöre çıkarın.
*Cihazınızı fastboot moda alıp usb ile bilgisayarınıza bağlayın.
*Şu anki romunuz farklı bir rom ise klasörün içerisindeki fastboot_first_install dosyalarından Bilgisayarınızın işletim sistemine (Linux - Macos - Windows) uygun dosyayı açınız.
*Şu anki romunuz eu rom ise güncelleme yapmak için klasörün içerisindeki fastboot_update dosyalarından Bilgisayarınızın işletim sistemine (Linux - Macos - Windows) uygun dosyayı açınız.
*Açılan ekranda "Y" harfini yazıp Enter'a basınız. Otomatik olarak kurulum başlayacak.
*Kurulum tamamlandıktan sonra telen otomatik olarak yeniden başlayacaktır.
Rom İndirme Bağlantısı:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not:Kurulum sonrası Whatsapp'ta hata veya Google Play de Cihaz sertifikalı değil vb hata alanlar bu uygulamayı kurmaları yeterlidir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullandığım süreçte bu rom'da fark ettiğim bazı sorunlar:
1- Her zaman açık ekranda bir bildirim geldikten sonra ekranı açıp kapatmadığımız sürece AOD düzelmiyor. Kararmış bir görüntü oluyor.
2- Android auto da önceki kullandığım romlarda arama telefonda da görünürken şuan sadece android auto cihazında görünüyor. Ahize veya hoparlöre hiçbir şekilde geçiş yapamıyorum. Telefondan aramayı yanıtlayamıyor veya reddedemiyorum.
3-Bazı sms lerde şifreyi otomatik algılamıyor. Önceki romlarda algılanan sms şifresi bunda bazı mesajlarda olmuyor.
4- Mi Taşıyıcı gibi bazı uygulamalar güncellenemiyor.
Son düzenleme: