HyperOS Xiaomi 13T Pro - Xiaomi.eu (CorotG) Global Sürüm HyperOs 1.0.6.0. UMLMIXM

zulkarneyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
Mi13t pro
Konular
4
Xiaomi türkiye ve avrupa ülkelerine kısıtlama uyguluyor ondan çin veya hindistan falan yapınca çözülüyor ses sorunu. Güncellemeyi istediğiniz gibi kurabilirsiniz yeni çıkan güncelleme bölge birşeyi değiştirmiyor.
teşekkür ederim yanıt için.güncellemeye devam ediyorum :)

basarbulut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başar
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
0
Benim cihazın üzerinde yüklü olan rom: 1.0.6.0.UMLMIXM özellikle oyunlarda kulaklık sesinin az çıkması sebebi ile bölgeyi tavsiye üzerine Hindistan yaptım ses sorunum halloldu ve güncelleme geldi güncellemeyi indirirken gözüme takıldı gelen güncelleme : 1.1.4.0.VMLMIXIM bölgeden dolayı mı farklılık oldu bunu yüklemeyeceğim değil mi? ne yapmam gerekir
Akıllı saat kullanıyorsanız pek tavsiye etmem. Saate belen sms lerde bazılarında mesajın içeriğini göstermiyor ve "hassas içerik bildirimi gizlendi" yazıyor. Çok uğraştım çözemedim. Bir de aşırı batarya tüketimi yaptığına dair şikayetler var. Zaten 1.1.4 stabil beta bir sürüm.

Dexter7.7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Normalde 14 saat ekran süresi alırken şuanda 6 saat gibi kötü bir pil kullanımı var çözümü varmı yoksa stock miui14 e geri döneceğim

zulkarneyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
Mi13t pro
Konular
4
Akıllı saat kullanıyorsanız pek tavsiye etmem. Saate belen sms lerde bazılarında mesajın içeriğini göstermiyor ve "hassas içerik bildirimi gizlendi" yazıyor. Çok uğraştım çözemedim. Bir de aşırı batarya tüketimi yaptığına dair şikayetler var. Zaten 1.1.4 stabil beta bir sürüm.
Mi band 9 ile kullanıyorum sıkıntı yok şu an fakat sistemin kendisi sıkıntılı gibi güncellemeden sonra süper duvarkağıdı kullanılmıyor ,düzgün göstermiyor ve bildiğiniz deli gibi kasıyor bir dakika sonra da sistem hatası var diyor sonra düzeltildi diyor ama düzelmiyor..normal duvar kağıdı kullanmak zorunda kaldım.
bölgeyi hindistan yapınca ses düzeyine şaşırdım asla son seviye de oynayamıyorum artık :)

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Mi band 9 ile kullanıyorum sıkıntı yok şu an fakat sistemin kendisi sıkıntılı gibi güncellemeden sonra süper duvarkağıdı kullanılmıyor ,düzgün göstermiyor ve bildiğiniz deli gibi kasıyor bir dakika sonra da sistem hatası var diyor sonra düzeltildi diyor ama düzelmiyor..normal duvar kağıdı kullanmak zorunda kaldım.
bölgeyi hindistan yapınca ses düzeyine şaşırdım asla son seviye de oynayamıyorum artık :)
Hocam yanlış anlaşılma olmasın konuda, bu konu Xiaomi.eu konusu global 1.0.6 değil. Yaşadığınız sorunlar stock romda yaşamış olduğunuz sorunlar

basarbulut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başar
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
0
Hiçbir bankadan şifre SMS geldi ve saatten okuyabildiniz mi? Veya bir siteye giriş yaparken Tlf şifre olarak gönderilen SMS?

zulkarneyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
Mi13t pro
Konular
4
Hiçbir bankadan şifre SMS geldi ve saatten okuyabildiniz mi? Veya bir siteye giriş yaparken Tlf şifre olarak gönderilen SMS?
hiç dikkat etmemiştim ,daha doğrusu cihazdan sms falan okumuyordum ama geri bildirim olsun diye bildirimi açıp banka uygulamasına girdim ama cihaza şifre gelmedi

basarbulut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başar
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
0
Xiaomi.Eu 1.0.10 yayınlanmış. Yükleyen var mı?

Üst Alt