HyperOS Xiaomi 13T Pro - Xiaomi.eu (CorotG) Beta HyperOS 1.1.3.0. VMLMIXM.BETA Android 15

karabudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Meslek
Bilgisayar M.
Konular
9
Anladım hocam peki hyper OS 2 yayınlandığında güncelleme gelir mi yoksa hep betadan mı gider bu? Bilgin varsa çok makbule geçer
Hocam zaten durum şöyle, betaya hyperos 2.0 daha önce gelecek. Beta da yeni yazılım test edilir. Bir sorun yoksa stabilde yayınlanır. Onun için sen betada durursan stabile göre hyperos 2.0 a daha erken erişirsin.

IsenBuga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz
Cihazım
13T Pro
Konular
0
Hocam zaten durum şöyle, betaya hyperos 2.0 daha önce gelecek. Beta da yeni yazılım test edilir. Bir sorun yoksa stabilde yayınlanır. Onun için sen betada durursan stabile göre hyperos 2.0 a daha erken erişirsin.
Tamam hocam çok teşekkür ederim.

GkhnGRBZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
Mİ5
Konular
0
magisk için init boot yamalamayı denediniz mi acaba ? Orijinal rom da yamalanmıyor

karabudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Meslek
Bilgisayar M.
Konular
9
magisk için init boot yamalamayı denediniz mi acaba ? Orijinal rom da yamalanmıyor
Hocam beta yı kullanmıyorum, stabili kullanıyorum ama yamalayabiliyorum. Orjinal romda da yamalamıştım bu arada.

GkhnGRBZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
Mİ5
Konular
0
Hocam beta yı kullanmıyorum, stabili kullanıyorum ama yamalayabiliyorum. Orjinal romda da yamalamıştım bu arada.
HyperOS 1.1.3.0 sürümünden bahsediyorsun değil mi hocam ? kararlı versiyon henüz yayımlanmadı diye biliyorum

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
HyperOS 1.1.3.0 sürümünden bahsediyorsun değil mi hocam ? kararlı versiyon henüz yayımlanmadı diye biliyorum
Kastettiği 1.0.6.0 versiyonu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet yamalanabiliyor hatta orjinal romda da yamalanabiliyor aslında, ancak ota rom olduğundan dolayı payload.bin dosyasını parçalamak gerekiyor.

GkhnGRBZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adım
Cihazım
Mİ5
Konular
0
Kastettiği 1.0.6.0 versiyonu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet yamalanabiliyor hatta orjinal romda da yamalanabiliyor aslında, ancak ota rom olduğundan dolayı payload.bin dosyasını parçalamak gerekiyor.
1.1.3.0 beta versiyonunu ota dan güncellendiğinde parçalayıp init bootu magisk ve kitsune ile denemiştim ama cihaz ön yükleme döngüsüne giriyor ve kök erişimi alamıyorum . Şuan sitede paylaşılan eu 1.0.6 kullanıyorum bir sıkıntı yok.

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
1.1.3.0 beta versiyonunu ota dan güncellendiğinde parçalayıp init bootu magisk ve kitsune ile denemiştim ama cihaz ön yükleme döngüsüne giriyor ve kök erişimi alamıyorum . Şuan sitede paylaşılan eu 1.0.6 kullanıyorum bir sıkıntı yok.
Bende aynı şekilde kitsune ile kullandım bir sıkıntı çıkmamıştı

Üst Alt