HyperOS Xiaomi 13T Pro - Xiaomi.eu (CorotG) Beta HyperOS 1.1.3.0. VMLMIXM.BETA Android 15

karabudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Meslek
Bilgisayar M.
Konular
9
Xiaomi 13T Pro için Beta sürüm Xiaomi.eu (CorotG) HyperOS 1.1.3.0. VMLMIXM.BETA Android 15 Rom

Kurulum
*Vermiş olduğum bağlantıdan rom dosyasını indirin.
*Winrar vb. programla klasöre çıkarın.
*Cihazınızı fastboot moda alıp usb ile bilgisayarınıza bağlayın.
*Şu anki romunuz farklı bir rom ise klasörün içerisindeki fastboot_first_install dosyalarından Bilgisayarınızın işletim sistemine (Linux - Macos - Windows) uygun dosyayı açınız.
*Şu anki romunuz eu rom ise güncelleme yapmak için klasörün içerisindeki fastboot_update dosyalarından Bilgisayarınızın işletim sistemine (Linux - Macos - Windows) uygun dosyayı açınız.
*Açılan ekranda "Y" harfini yazıp Enter'a basınız. Otomatik olarak kurulum başlayacak.
*Kurulum tamamlandıktan sonra telen otomatik olarak yeniden başlayacaktır.

Rom İndirme Bağlantısı:

Not:Kurulum sonrası Whatsapp'ta hata veya Google Play de Cihaz sertifikalı değil vb hata alanlar bu uygulamayı kurmaları yeterlidir.

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Xiaomi 13T Pro için Beta sürüm Xiaomi.eu (CorotG) HyperOS 1.1.3.0. VMLMIXM.BETA Android 15 Rom

Kurulum
*Vermiş olduğum bağlantıdan rom dosyasını indirin.
*Winrar vb. programla klasöre çıkarın.
*Cihazınızı fastboot moda alıp usb ile bilgisayarınıza bağlayın.
*Şu anki romunuz farklı bir rom ise klasörün içerisindeki fastboot_first_install dosyalarından Bilgisayarınızın işletim sistemine (Linux - Macos - Windows) uygun dosyayı açınız.
*Şu anki romunuz eu rom ise güncelleme yapmak için klasörün içerisindeki fastboot_update dosyalarından Bilgisayarınızın işletim sistemine (Linux - Macos - Windows) uygun dosyayı açınız.
*Açılan ekranda "Y" harfini yazıp Enter'a basınız. Otomatik olarak kurulum başlayacak.
*Kurulum tamamlandıktan sonra telen otomatik olarak yeniden başlayacaktır.

Rom İndirme Bağlantısı:

Not:Kurulum sonrası Whatsapp'ta hata veya Google Play de Cihaz sertifikalı değil vb hata alanlar bu uygulamayı kurmaları yeterlidir.
Hocam bu hyperos 2.0 mi

Det

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Galaxy J7 Prime
Konular
0
Merhabalar Teşekkürler öncelikle güncel romu paylaştığınız için
Rom Stabil mi beta mı(Beta yazıyor da denediniz mi stabil çalışıyor mu)

karabudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Meslek
Bilgisayar M.
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar Teşekkürler öncelikle güncel romu paylaştığınız için
Rom Stabil mi beta mı(Beta yazıyor da denediniz mi stabil çalışıyor
Hocam ben stabil rom kullanıyorum. Bunu kurup denemedim. Kurmak isteyen nasiplensin diye paylaştım.

IsenBuga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz
Cihazım
13T Pro
Konular
0
Hocam ben stabil rom kullanıyorum. Bunu kurup denemedim. Kurmak isteyen nasiplensin diye paylaştım.
Hocam güncellemeyi kontrol et dediğimde bu sürümü otomatik yükledi ancak hiç stabil değil zaten beta farkındayım ama hiçbir beta programına girmedim sadece güncellemeyi kontrol et dedim ve bunu yükledi. Şimdi Global stabil sürüme dönmek istiyorum ama dönemedim. Nasıl yapabilirim? Cihazım 13TPro

karabudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Meslek
Bilgisayar M.
Konular
9
Hocam güncellemeyi kontrol et dediğimde bu sürümü otomatik yükledi ancak hiç stabil değil zaten beta farkındayım ama hiçbir beta programına girmedim sadece güncellemeyi kontrol et dedim ve bunu yükledi. Şimdi Global stabil sürüme dönmek istiyorum ama dönemedim. Nasıl yapabilirim? Cihazım 13TPro
Hocam bu xiaomi.eu rom. Yani stock (orjinal) Xiaomi romu değil. Custom bir rom bu. Sizin yüklediğiniz bu değildir. Otomatik olarak yükleyebileceğiniz bir rom değil. Stabil yazılıma otomatik olarak (bildiğim kadarıyla) telefon üzerinden dönemezsiniz. Forumda konusu var. Stabil romları nasıl yükleyeceğinize dair.

Bootloader kilidiniz açıksa Stabil Xiaomi.eu romunu yüklemenizi öneririm. Kurulumu da kolay. Tek tuşla yükleyebilirsiniz. İlgili konu linkini aşağıya bırakıyorum.

Xiaomi.eu Stabil Rom - Xiaomi 13T Pro

IsenBuga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz
Cihazım
13T Pro
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam sürüm aynı gönderdiğiniz numara. Ekran görüntüsü ekledim. Bootloader açık değil maalesef. Bugün verdiğiniz linkten denedim ama gece 00 dan sonra deneyin uyarısı aldım. Akşam 7'de bir daha denedim yine aynı hatayı aldım.

karabudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Meslek
Bilgisayar M.
Konular
9

Hocam sürüm aynı gönderdiğiniz numara. Ekran görüntüsü ekledim. Bootloader açık değil maalesef. Bugün verdiğiniz linkten denedim ama gece 00 dan sonra deneyin uyarısı aldım. Akşam 7'de bir daha denedim yine aynı hatayı aldım.

Hocam sen orjinal betadasın. Benim attığım rom da xiaomi.eu detayı da yer alması gerekir. Benim attığım rom orjinal bir rom değil. Custom bir rom. Sen önce bootloader kilidini açman gerek. Forum da hyperos kilit açma konuları var. Şanslıysan açarsın hocam, kolay gelsin.

Not: Buradaki resim beta ya ait değil stabil e ait. Ama oradaki gibi xiaomi.eu detayı olmalı benim attığım romda.

IsenBuga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz
Cihazım
13T Pro
Konular
0

Hocam sen orjinal betadasın. Benim attığım rom da xiaomi.eu detayı da yer alması gerekir. Benim attığım rom orjinal bir rom değil. Custom bir rom. Sen önce bootloader kilidini açman gerek. Forum da hyperos kilit açma konuları var. Şanslıysan açarsın hocam, kolay gelsin.

Not: Buradaki resim beta ya ait değil stabil e ait. Ama oradaki gibi xiaomi.eu detayı olmalı benim attığım romda.
Anladım hocam peki hyper OS 2 yayınlandığında güncelleme gelir mi yoksa hep betadan mı gider bu? Bilgin varsa çok makbule geçer

Üst Alt