Yardım Xiaomi 13T Pro Tayvan ROM'u Mi arama ve Mi mesajlaşma var mıdır, ROM linkleri aşırı yavaş

ArdaKRMMt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda Kerim
Cihazım
Samsung A54
Konular
2
Merhaba Xiaomi 13t Pro cihazıma Taywan ROM'u yüklemek istiyorum Mi telefon ve Mi mesajlaşma ROM'da mevcut mudur? Ayrıca ROM'u indirmek istediğim ve denediğim hiçbir sitede garip bir şekilde indirme hızım 20kb/s'den yukarı çıkmıyor herhangi bir bilgisi olan yada düzgün ROM'a sahip olan varsa (indirme linki yada önceden indirmiş olan) yardım edebilir mi teşekkürler.

enginqaraca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Mi 14 ultra
Meslek
Şoför
Konular
8
Merhaba Xiaomi 13t Pro cihazıma Taywan ROM'u yüklemek istiyorum Mi telefon ve Mi mesajlaşma ROM'da mevcut mudur? Ayrıca ROM'u indirmek istediğim ve denediğim hiçbir sitede garip bir şekilde indirme hızım 20kb/s'den yukarı çıkmıyor herhangi bir bilgisi olan yada düzgün ROM'a sahip olan varsa (indirme linki yada önceden indirmiş olan) yardım edebilir mi teşekkürler.
Mi arama mesaj uyulması var ama benim tecrübem, donma ve konum doğruluğu konusunda sıkıntı yaşadım, eu rom kullanıcısı denk geldi o dönem telegram üzerinden satın aldım şuan iyi bi sorun yok gibi

avon111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avon
Cihazım
Redmi K50 Pro
Konular
2
Şu anda Xiaomi indirme sunucularında problem olduğu için bant daraltma uygulanmış durumda. İsterseniz son sürüm Eu rom elimde mevcut. Özel mesaj atarsanız eğer yardımcı olmaya çalışırım.

ArdaKRMMt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda Kerim
Cihazım
Samsung A54
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi arama mesaj uyulması var ama benim tecrübem, donma ve konum doğruluğu konusunda sıkıntı yaşadım, eu rom kullanıcısı denk geldi o dönem telegram üzerinden satın aldım şuan iyi bi sorun yok gibi
Mİ mesajlaşma ve telefon uygulaması da EU ROM'da mevcut mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda Xiaomi indirme sunucularında problem olduğu için bant daraltma uygulanmış durumda. İsterseniz son sürüm Eu rom elimde mevcut. Özel mesaj atarsanız eğer yardımcı olmaya çalışırım.
Ne zaman düzelir herhangi bir bilgi var mıdır?

Son düzenleme:

avon111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avon
Cihazım
Redmi K50 Pro
Konular
2
Mİ mesajlaşma ve telefon uygulaması da EU ROM'da mevcut mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman düzelir herhangi bir bilgi var mıdır?
Şu an için ne zaman düzeleceğine dair net bir bilgi ne yazık ki bulunmamakta maalesef

YezenSy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yezen
Cihazım
poco x3 pro
Konular
0
öncelikle kolay gelsin sizde mi 13t pro (COROT) ya göre hyperos eu romu mevcut mudur mevcutsa sakıncası yoksa bana telegram üzerinden linkini atabilirmisin @Vayu_Viewer

Üst Alt