HyperOS Xiaomi 13T Pro HyperOS Global Güncellemesi Yayınlandı

teknoberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
3
Hocam ben sadece

Hocam ben sadece videoyu izledim o zaman bl kilidi felan acmis olamam degi mi birde band 20 baktim bende aktif gozukuyor bu surumde aktif degilmi trabzonda yasiyorum koye ciktigimda zaten zor cekiyor mahveder beni :)
Ben size Eea rom linki değil Global rom linki verdim zaten Siz global romun üzerine Global Hyperos romu kuracaksınız Eea ile bir işiniz yok

eraycay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
13t pro
Konular
3
abi global'in , EU'nun 14.0.12.0 den başladım 16 ya kadar denedim olmadı...eu hyperos da denedim gene olmadı.
Dostum 2 romu da indiricen bir suandaki birde hyperos, gelistiriden gosterdigi 2 yeri acacaksin yeniden baslicak telefon. Sonrasinda ekrani ikiye bolucen ve koplaya yapistir yontemiyle eskisini kur dicen diyesine yenisini eski isimle eski surumun uzerine degistir yontemiyle yapistiracan ve kurulum devam edecek. Videoyu harfiyen yaparsan oluyor

kaan114

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
13t pro
Konular
2
Merhaba, global sürüm var bende 13 t pro
Bootloader açmak için süreyi başlattım. Bootloader açmanın bir dezavantajı var mı ? Dirençli IMEI atılacak mecbur. Bunun için bootloaderın açılması şart mı ? Hyperos yükleyeceğim açıldıktan sonra amacım o aslında ama bootloaderın google playı ve banka uygulamalarını bozduğu gibi bir şey okudum.

eraycay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
13t pro
Konular
3
Bootloader açmak için süreyi başlattım. Bootloader açmanın bir dezavantajı var mı ? Dirençli IMEI atılacak mecbur. Bunun için bootloaderın açılması şart mı ? Hyperos yükleyeceğim açıldıktan sonra amacım o aslında ama bootloaderın google playı ve banka uygulamalarını bozduğu gibi bir şey okudum.
Ben birsey acmak icin basvuru yapmadim cihazimi trden garantili olarak aldim ve video ile direk yaptim stabilizede bir sorun yasamadim

teknoberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
3
BL Kilidini açmanızın şöyle bir dezavantajı var updater üzerinden yayınlanan güncellemeleri BL kilidiniz açık olduğu için ne yazık ki cihazınıza indirip yükleyemezsiniz. Dirençli imei atılması için BL kilidinin açılmasına gerek yok ayrıca HyperOS yüklemek için BL kilidinin'de açılmasına gerek yok. Eğer bu tarz işlemler ile uğraşmak istemiyor yani gelecek olan güncellemeleri manuel olarak indirip kurmak istemiyorsanız eğer BL kilidinin kapalı kalmasında fayda var. Şöyle de bir ihtimal var yarın bir gün rom değişirim kurcalarım custom rom çıkar onu yüklerim vb. derseniz eğer HyperOS yüklemeden BL kilidini açın derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben birsey acmak icin basvuru yapmadim cihazimi trden garantili olarak aldim ve video ile direk yaptim stabilizede bir sorun yasamadim
HyperOS yüklediğiniz zaman updater üzerinden alt sürümlere geri dönüş yapamazsınız. HyperOS'ta iken BL kilidini açmanızda imkansıza yakın bilginiz olsun.

bryan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yuliyan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
2
Mevcut Miu 14.0.12.0 (13T Pro)dan HyperOS a videodaki gibi yükledim, HyperOS ile gelen çoğu yenilik varken Arama(Dialer) ve SMS uygulaması Mi ninki olması gerekiyorken bende hala Google olarak kaldı,
HyperOS sürümünden dolayı böyle oldu yoksa başka bir durum mu var, bu konuda paylaşılan HyperOS yükleyenlerde Dialer ve SMS uygulamaları Mi oldu mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:

teknoberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
3
Mevcut Miu 14.0.12.0 (13T Pro)dan HyperOS a videodaki gibi yükledim, HyperOS ile gelen çoğu yenilik varken Arama(Dialer) ve SMS uygulaması Mi ninki olması gerekiyorken bende hala Google olarak kaldı,
HyperOS sürümünden dolayı böyle oldu yoksa başka bir durum mu var, bu konuda paylaşılan HyperOS yükleyenlerde Dialer ve SMS uygulamaları Mi oldu mu?
Şu an için Global ve Eea HyperOS sürümlerinde Google Arama ve Mesaj uygulamaları kullanılmaktadır. Xiaomi Arama ve Mesajlaşma uygulamaları gelmesi için Rus ve Taiwan HyperOS sürümlerininde yayınlanmış olması gerekiyor. Maalesef'ki beklemekten başka çareniz yok ne yazık ki.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bryan06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yuliyan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
2
Şu an için Global ve Eea HyperOS sürümlerinde Google Arama ve Mesaj uygulamaları kullanılmaktadır. Xiaomi Arama ve Mesajlaşma uygulamaları gelmesi için Rus ve Taiwan HyperOS sürümlerininde yayınlanmış olması gerekiyor. Maalesef'ki beklemekten başka çareniz yok ne yazık ki.
Bilgi için teşekkürler, HyperOS videolarını seyrederken telefonlarda Mi dialer ve sms app görünce dedim bende mi bir eksiklik vae, şu an netleşti. Bir de şunu sorayım, yine videolarda Widget menüsü bizimkinden farklı gibi, saat ve hava durumunu kare/dikdörgen şeklide ana ekranda, bizde ki Widget lara baktım bulamadım, bunlar da yok değil mi Global HyperOS ta?

Ezel M.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ezel M.
Cihazım
POCO F5 Pro
Konular
0
Arkadaşlar bilgili değilim bu güncelleme ROM mu yoksa normal mi

Üst Alt