- Adım
- Ertuğrul
- Cihazım
- NOTE 12 PRO 5G
- Konular
- 1
Ben bir aydan fazla yedek cihazım 13T proda kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Aksine bir ay sonunda cihazın şarjı daha iyi gitmeye başladı ve animasyonlar çok pürüzsüz oldu. Bi sıkıntısı varsa fabrika ayarlarına dönün imeiler uçmayacaksa.Kardeşim ben eea romunu kurmuştum hyperos 2. Abartmıyorum sana hiçbir fark yok. Hiç heyecanlanma o kadar söyliyim sana. Senin kullandığın sürümden geçmiştim ona. Şuan google telefon uygulamasından kurtulmak için rus romunu kurdum. Hyperos 1 ve andrioid 14. Güzel bişey olsaydı başka roma geçer miydim?
Cihazın globalmi agam Hyperos sürümünü yazar mısın tam olarak birde cihaz hangi sisteminde hangi bölge görünüyor bakıp dönüş yapar mısın!Ben bir aydan fazla yedek cihazım 13T proda kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Aksine bir ay sonunda cihazın şarjı daha iyi gitmeye başladı ve animasyonlar çok pürüzsüz oldu. Bi sıkıntısı varsa fabrika ayarlarına dönün imeiler uçmayacaksa.
Bölge Türkiye, cihazım global ama yazılım EEA. Bu siteden indirip kurmuştum ve çok güzel şarj ve performans konusunda.Cihazın globalmi agam Hyperos sürümünü yazar mısın tam olarak birde cihaz hangi sisteminde hangi bölge görünüyor bakıp dönüş yapar mısın!
Normal ota üzerinden mi yükledin başkan yoksa fastbot veya twrp ile falanmıBölge Türkiye, cihazım global ama yazılım EEA. Bu siteden indirip kurmuştum ve çok güzel şarj ve performans konusunda.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
OtaNormal ota üzerinden mi yükledin başkan yoksa fastbot veya twrp ile falanmı
ben şu an 1.0.10.0 sürümünü kullanıyorum, nasıl yükleyeceğim 2yi, hala gelmedi