HyperOS Xiaomi 13T Pro HyperOs 2.0.9.0 VMLEUXM

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Eea çıkan stabil sürümü dün kurdum, kurmaz olaydım. Yalandan yere sabırsızlanmışım. Önceden global 1.1.4 sürümündeydim, abartmıyorum hiçbir farkı yok. Ne yapay zeka özellikleri geldi ne animasyonlar değişti. Vadedilen hiçbir şeyi vermedi xiaomi. Güncellemeyi daha hazırlamadıysanız neden verdiniz ki? Benim gibi merak eden varsa boş verin yüklemeyin arkadaş

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-12-10 saat 19.14.21_f20ced14.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-10 saat 19.14.21_f20ced14.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 176

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Animasyonlar değişti hocam. Ancak AI gelmedi maalesef beklemedeyiz hala

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Animasyonlar değişti hocam. Ancak AI gelmedi maalesef beklemedeyiz hala
Ben bundan önce global 1.1.4 güncellemesindeydim, o güncelleme ile zaten uygulama açarkenki animasyon değişmişti. Sadece bunda ekstra olarak bildirim panelindeki animasyon değişti

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
AI sadece çin romları için,gelmez
Global HyperOS tanıtımında bahsettiler birkaç özelliği hocam. Genellikle uygulama içi özellikler. Misal galeri uygulamasında daha iyi silme işlemi yapma veya fotoğraf genişletme işlevi var. Ancak hem galeri uygulaması desteklemeli hem de Xiaomi kullanıma açmalı. Bu sürümlerde yoksa ileriki sürümlerde illaki gelir.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Eea çıkan stabil sürümü dün kurdum, kurmaz olaydım. Yalandan yere sabırsızlanmışım. Önceden global 1.1.4 sürümündeydim, abartmıyorum hiçbir farkı yok. Ne yapay zeka özellikleri geldi ne animasyonlar değişti. Vadedilen hiçbir şeyi vermedi xiaomi. Güncellemeyi daha hazırlamadıysanız neden verdiniz ki? Benim gibi merak eden varsa boş verin yüklemeyin arkadaş
Büyük bir beklentiye girmemek lazım hocam, verilecek olan/vaad edilen bazı özellikler zaten çoğu kullanmadığımız yerlerde makyaj tazelemesi gibi olacak..daha önce bir sürü MIUI sürüm ve değişikliklerinde olduğu gibi

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
34
Global HyperOS tanıtımında bahsettiler birkaç özelliği hocam. Genellikle uygulama içi özellikler. Misal galeri uygulamasında daha iyi silme işlemi yapma veya fotoğraf genişletme işlevi var. Ancak hem galeri uygulaması desteklemeli hem de Xiaomi kullanıma açmalı. Bu sürümlerde yoksa ileriki sürümlerde illaki gelir.
hmm, anladım bu özellikler şuanda çin romunda var zaten, globale getirecekler herhalde,inşallah getirirler silme özelliği güzel çalışıyor çoğu zaman benim için

Üst Alt