- Adım
- anda
- Cihazım
- 17 pro max
- Konular
- 86
Hocam kamera çalışmıyorsa bu resmi k60 ultra için yapılmıştır boşa yükleyip zaman kaybetmeyin
magisk kullanan için kamera çözümü zaten var hocamHocam kamera çalışmıyorsa bu resmi k60 ultra için yapılmıştır boşa yükleyip zaman kaybetmeyin
Ben yükledim, Magisk de modül ile kamera da tamam.Hocam kamera çalışmıyorsa bu resmi k60 ultra için yapılmıştır boşa yükleyip zaman kaybetmeyin
enson bu işlerle ugrasan bazı arkadaslar vardı hyperos 3 de kamerayı calıstıramıyoruz demsıtı hatta ozellıkle sordum aynı yontemı baska cıhazlarda yapamazmıyız dıye 13t proda bıle yapamadık demıstı ene basında demekkı oluyormusBen yükledim, Magisk de modül ile kamera da tamam.
Magisk ve modülü yapanlar sağolsunenson bu işlerle ugrasan bazı arkadaslar vardı hyperos 3 de kamerayı calıstıramıyoruz demsıtı hatta ozellıkle sordum aynı yontemı baska cıhazlarda yapamazmıyız dıye 13t proda bıle yapamadık demıstı ene basında demekkı oluyormus![]()
13t pro hala mevcut bende ama ben kullanmıyorum kullanan arkadasta hayatta sevmez telefon guncellemeyı format atmayı falan yoksa yukleyıp denerdımMagisk ve modülü yapanlar sağolsun