HyperOS Xiaomi 13T Pro (Corotg) - Xiaomi.EU Rom HyperOS 2.2 Sürüm 2.0.201.0.VMLMIXM

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8

Ekli dosyalar

• x1.PNG
    x1.PNG
    40,3 KB · Görüntüleme: 12
  • x2.PNG
    x2.PNG
    13,1 KB · Görüntüleme: 12

Zatarra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zatarra
Cihazım
Lenovo P2
Konular
2
Merhabalar bu rom ücretli diye öğrendiğim custom rom mudur?
Integrity sorunlarından dolayı alternatif olarak kullanmayı düşünüyorum tavsiyeniz olurmu acaba?
Cihazımda ilk kez custon rom kullanacağım için bilgi almak istedim.

kerimknn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
13 t pro
Konular
0
Merhaba çekirdek sürümünü söyler misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba bu eu romun çekirdek sürümünü söyler misiniz

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Merhabalar bu rom ücretli diye öğrendiğim custom rom mudur?
Integrity sorunlarından dolayı alternatif olarak kullanmayı düşünüyorum tavsiyeniz olurmu acaba?
Cihazımda ilk kez custon rom kullanacağım için bilgi almak istedim.

Eu rom bir Custom Rom'dur. Integrity sorunları demişsiniz bunun ROOT yapmanız gerekmektedir. WhatsApp mı yükleyemiyorsunuz ? Veya Eu Rom'a geçmenizde ki tam sebep nedir öğrenebilir miyim ?

Merhaba çekirdek sürümünü söyler misiniz

Merhaba bu eu romun çekirdek sürümünü söyler misiniz

13T Pro cihazım şu anda olmadığı için maalesef ki bu sorunuza cevap veremiyorum. metnkn Hocam sizde şu anda Eu Rom yüklüydü sanırım. Cihaz Ayarları kısmından Çekirdek Sürümünü bizimle paylaşabilir misiniz rica etsem ?

Zatarra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zatarra
Cihazım
Lenovo P2
Konular
2
Eu rom bir Custom Rom'dur. Integrity sorunları demişsiniz bunun ROOT yapmanız gerekmektedir. WhatsApp mı yükleyemiyorsunuz ? Veya Eu Rom'a geçmenizde ki tam sebep nedir öğrenebilir miyim ?

Çarşamba akşamına kadar saat gibi çalışan OS1.0.12.0.UMLRUXM romla magiske girdim sehven integrityler ve bazı modüllere güncelleme yaptım.Yapmaz olaydım çok kısa bir süre içinde 3 yeşil aldığım play integrityden basic düştüm onada razı geldim.İki gün geçmesine rağmen bir o kadarda anlam veremediğim ve beni ciddi geren çıldırtan yapıkredi uygulaması root ikazı ile kullanamıyor olmam.Bankayı arayıp şuan cihaza gelen bildirimi sms doğrulamaya aldım ve sadece pc den kullanabiliyorum.Bütün sorun bu Plus kullanmama rağmen ChatGpt bile basicde sorunsuz çalışırken onlarca redetme listesinde ekli hiçbir uygulama ve bunlardan 3 tanesi başka banka ama yapıkredi zat-ı alileri kullanamıyor olmamdan arayış içindeyim bu arada cevap alana kadar indirdim yükledim ve boşu boşuna yüklediğimi anladım yapıkredi yine aynı yine aynı 😡

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Magisk gizlemek için ayarlardan ismini değiştirmeyi denediniz mi ?

Zatarra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zatarra
Cihazım
Lenovo P2
Konular
2
Magisk gizlemek için ayarlardan ismini değiştirmeyi denediniz mi ?
Denemediğim bişey kalmadı

Olayın Bootloader kilidi ile alakalı olmadığı belli zira bu romu yüklediğim anda Google Playdan hemen uygulamayı indirdim çalıştı whatsapp denemedim ama onun kadar kök söktürmediği belli sadece şuan rootladığım anda root hide yapamıyorum yani Magisk 30.4 bile çözemedi ki ben v29 kullanıyordum ne olduğunu çok merak ediyorum.Çarşamba akşam 18:35 gibi bişey oldu ama ben olanı şuana kadar çözemedim.

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Denemediğim bişey kalmadı

Olayın Bootloader kilidi ile alakalı olmadığı belli zira bu romu yüklediğim anda Google Playdan hemen uygulamayı indirdim çalıştı whatsapp denemedim ama onun kadar kök söktürmediği belli sadece şuan rootladığım anda root hide yapamıyorum yani Magisk 30.4 bile çözemedi ki ben v29 kullanıyordum ne olduğunu çok merak ediyorum.Çarşamba akşam 18:35 gibi bişey oldu ama ben olanı şuana kadar çözemedim.
Magisk sil yapıp onun yerine Apatch veya Kernelsu Next yüklemeyi denediniz mi?

Zatarra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zatarra
Cihazım
Lenovo P2
Konular
2
Magisk sil yapıp onun yerine Apatch veya Kernelsu Next yüklemeyi denediniz mi?
Hiç tecrübe etmedim Magisk kullanıyorum çok uzun zamandır.Asıl merak ettiğim olayın sertifika ile alakası yok kimse şahit olmadı mı acaba durup dururken hiç bir root gizlemenin bu uygulama özelinde etkisiz kalması bana çok garip gelmekte 😡

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
8
Hiç tecrübe etmedim Magisk kullanıyorum çok uzun zamandır.Asıl merak ettiğim olayın sertifika ile alakası yok kimse şahit olmadı mı acaba durup dururken hiç bir root gizlemenin bu uygulama özelinde etkisiz kalması bana çok garip gelmekte 😡

13T Pro cihazımı sattım o yüzden maalesef ki şu anda deneyemiyorum ama ben cihazı kullanırken Magisk yerine Apatch veya Kernelsu Next kullanıyordum. Bu söylediklerim cihazı Root'luyor ama banka uygulamalarında filan uyarı vermiyordu. Sizin sorununuzu Youtube üzerinden filan araştırın bir kaç çözüm yolu mevcut veya SafetyNet modülü filan yükleyerek bu sorunun da üstesinden gelinebiliyordu sanırım.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Üst Alt