HyperOS Xiaomi 13T Pro (corot) - Global Kararlı - OS1.1.4.0.VMLMIXM

HL_Rockk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 13t pro
Konular
0
Link atar mısın

Efranist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efran
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Cep Telefonu Tamir
Konular
7
hocam Selamın Aleyküm cihazımın bl kilidi açık olduğu için güncelleme almıyor bu yöntem ile rom atsam brick olma hitmali var mı birkaç forumda bu işlem sonrası cihazların brick olduğunu okudumda fastboot mi flash ile

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
hocam Selamın Aleyküm cihazımın bl kilidi açık olduğu için güncelleme almıyor bu yöntem ile rom atsam brick olma hitmali var mı birkaç forumda bu işlem sonrası cihazların brick olduğunu okudumda fastboot mi flash ile
Globalden eea veya Tayvan veya Rusya bölgelerine geçişte mi flash kullan globaldeyken global rom yükleyecek sen indir recovery romu telefondan güncelleme paketini indirdiğin zipi seç bitti

Gamechanger

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 13t Pro 512
Konular
0
Hocam ben bu güncellemeden sonra yüksek kontrastlı metni açtığımda daha önce olmadığı gibi tuhaf bir biçimde işaretliyor.

Birde Hwei Freebuds Pro 2 kullanıyordum ama bu güncellemeden sonra Pubg de ses çok az geliyor. Ayrıca başka bir marka model yine BT kulaklık kullanınca sorun yok ama ses kalitesi bunun kadar net değil.
Freebuds için Ülkeyi Bölgeyi değiştirdim Hindistan Çad Fas Rusya vs. hepsinde aynı sorun.
Youtube dan şarkı açıp ekolayzır ayarlarını değiştirdim veya telefonun kendi ses ekolayzır ayarlarını değiştirdim ama aynı sorun.
Yanısıra ses seviyesini kararlı tut özelliğini açtım ve devre dışı bıraktım.
Yani müzik dinlerken her iki marka model kulaklıkta sorun yok ama freebuds pro 2 de oyundaki ses seviyesi çok düşük.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_20250106_034953.jpg
    IMG_20250106_034953.jpg
    303,8 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20250106_035005.jpg
    IMG_20250106_035005.jpg
    328 KB · Görüntüleme: 10

gokhan48gs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
GÖKHAN
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Merhaba cihazim direnç kayıtlı.son güncelleme yaptıktan sonra telefon kapanmaya başladı kendi kendine ama bu sürekli olmuyor.baslangic ekranına geliyor tekrar kapanıyor.napmam lazım

Üst Alt