Çözüldü Xiaomi 13T pro cihazım açılmıyor Main menude kalıyor

enforcer26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 13TPro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi 13T Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar telefonum yurtdışı 13t pro , direnç kaydı olup geldikten sonra normal uygulamalarımı yüklüyordum o sırada bluetooh güncellemesi için yeniden başlatmak istedi bende tamam dedikten sonra bu durum da kaldı. reboot ya da diğer tuşlarla kapatmam işe yaramadı alt tarafda kırmızı şekilde this mıuı version can't be installed on this device yazıyor. Kendim düzelte bilirmiyim yoksa profesyonel yardım mı almalıyım.

Çözüm
Benim anlamadığımı söyleyip kabul etmediler cihazı tekrar açıp bakmak için tekrar ücret istiyorlar. Dürüst esnaf kalmamış şikayet edebileceğim bir konuda olmadığı için yüzsüzler işte. Kendi şehirimde bulabilirsem baktırayım , o zamana kadar çöp oldu cihaz sanırım. Benim yapabileceğim birşey yok sanırım.
Hangi şehir. Çöp olmaz kargo ile gelirse hallederiz. Basit bişey bu ya direnç te sorun var düzeltilecek. Normal bir telefoncu bile yapar
Direnç düzelsin cihaz direk açılacak.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
alt tarafda kırmızı şekilde this mıuı version can't be installed on this device yazıyor.

bunun sebebi direnç işleminin hatalı yapılmasıdır. Direnç soğuk lehim falan olduysa cihaz korumaya geçer ve global romda açılmaz. Direnç işlemini yapan yerle görüşün..

Oyla:

firatt111

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
13t pro
Konular
0
Xiaomi 13 t pro cihazima 2 gün önce dirençli IMEI atıldı fakat şebeke gidip geliyor arama arada yapılıyor , gelen çağrıların çoğu düşmüyor şebeke sorunu var nedeni nedir ?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Xiaomi 13 t pro cihazima 2 gün önce dirençli IMEI atıldı fakat şebeke gidip geliyor arama arada yapılıyor , gelen çağrıların çoğu düşmüyor şebeke sorunu var nedeni nedir ?
işlemi yapan yerle görüşün sorun var normal değil. Buralarda çözülecek bir sorun değil. Dirençten tut da imei işlemine kadar her şeyden olabilir bakılsın.

Oyla:

enforcer26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 13TPro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alt tarafda kırmızı şekilde this mıuı version can't be installed on this device yazıyor.

bunun sebebi direnç işleminin hatalı yapılmasıdır. Direnç soğuk lehim falan olduysa cihaz korumaya geçer ve global romda açılmaz. Direnç işlemini yapan yerle görüşün..
anladım yaptırdığı yer kabul etmiyor güncelleme yaparken bozmuşsundur diyorlar. Başka biryere kontrol ettireyim tekrardan o zaman

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
anladım yaptırdığı yer kabul etmiyor güncelleme yaparken bozmuşsundur diyorlar. Başka biryere kontrol ettireyim tekrardan o zaman
ya olurmu oyle şey o cihaz zaten sorunsuz güncelleme alacak. ne demek bozmuşsun hatanın anlamı belli işte oradaki

Oyla:

enforcer26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 13TPro
Konular
1
ya olurmu oyle şey o cihaz zaten sorunsuz güncelleme alacak. ne demek bozmuşsun hatanın anlamı belli işte oradaki

Benim anlamadığımı söyleyip kabul etmediler cihazı tekrar açıp bakmak için tekrar ücret istiyorlar. Dürüst esnaf kalmamış şikayet edebileceğim bir konuda olmadığı için yüzsüzler işte. Kendi şehirimde bulabilirsem baktırayım , o zamana kadar çöp oldu cihaz sanırım. Benim yapabileceğim birşey yok sanırım.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hangi şehir. Çöp olmaz kargo ile gelirse hallederiz. Basit bişey bu ya direnç te sorun var düzeltilecek. Normal bir telefoncu bile yapar

Oyla: Çözüm

enforcer26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 13TPro
Konular
1
Eskişehirde ikamet ediyorum varsa tanıdığınız tavsiye edebileceğiniz yer oraya gideyim. Burda yoksa size gönderiyim .

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro